Gyermekvédelem és Családvédelem /Uniós Állampolgárok

Mi lenne ha az egész Gyermekvédelmet és Családvédelmet szó szerint új alapokra helyeznénk és az összes pedofideszes bandát az összes Baloldali politikusokat is akik mindkét oldalon tudnak a 14 -dik életévüket be nem töltött gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekményekről és az összes gyermekvédelmi jelzőrendszer habi nagy szakemberekkel egyutt nemzetközi hálózattal mehet a tiltott prostitúció és a c listás drogok rendőröknek bedolgozo csicska,wamzer nagy drogbarok meg stricik 😂😂😂SzGyF ,Schlakta Margit Nemzeti Szociálpolitikai intézet és. Fővárosi Kormányhivatal és az IM belül levő emberkereskedelem és gyermekvedo tudtával és Az áldozat segítők központjában dolgozok is!!!Ergo már a Nemzeti védelmi szolgálat és a Készenléti Nemzeti szolgálat ,remelem Isten malmai nem 2 évig fog ezekkel szórakozni!!!
Szóval magánszemélyként Orbán Viktort és Doblev Klárát nyíltan ki hívom egy Jogvitara ezekkel kapcsolatban és Magánszemélyként ezúton pályázatot nyújtók be az Európai Unió Szociális alapjára ,amiben megtalálható mindezekre való prevenció és bűnmegelőzés és a Gyermekek érdekeit előtérbe helyezve Én mint regisztrált magánszemély ,büntetett előélettel rendelkezne és büszke Roma emberként nyíltan szembehugyozva a széllel Gyermekvédelmi szakasszisztenskent több igen Tisztességes szakemberekkel a hátam mögött  az O1G és amiért a Nemzeti hitvallásunkkal kapcsolatban,amiben Magyarország alaptörvénye alapszik ti sárba tiportatok !!!!Mindezekkel kapcsolatban Bíróságokon ,jegyzőkönyben én és a Berettyóújfaluban lefoglalt 4 telefonom adatmentéseit az EU-ban ellenetek felhasználom a Fővárosi ügyészségen és Bíróságokon és Helsinkiben is!!!

Lakatos Zsolt Szociális és Gyermekvédő szakasszisztens koordinátor    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Aláírásommal elfogadom, hogy Lakatos Zsolt Szociális és Gyermekvédő szakasszisztens koordinátor láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Telefonszámát nem fogjuk interneten közzétenni.

Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák: