Igenis legyen legalább fizetős az abortusz!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Azért írunk Önnek, mert mély aggodalommal tölt el minket, hogy egyes magukat az emberi jogokok, és emberi méltóság védőinek feltűntető civil szervezeteknek problémájuk van azzal a KDNP-s módosító indítvánnyal, amely szerint ha-már elnézést, de gyáva módon-szigorítani nem mernek az abortusz szabályozásán, legalább mindenki a saját pénzén gyilkolásszon, de ne mindannyiunk adóforintjaiból. Mert az abortusz igenis gyilkosság. Az, hogy valaki adott esetben valóban nehéz helyzetben teszi, csak enyhítő körülmény lehet, de nem adhat felementést rá. Az, hogy a magzat ember, az abortusz pedig ebből következően gyilkosság, nem vallási kérdés, hanem biológiai tény, ezt vegye figyelembe! Az ateistáknak sincs joguk embert ölni! Tisztelettel arra kérjük Miniszterelnök Urat, hogy nézze meg ezeket a képeket, és döntését az ezt követően kialakult, legmélyebb személyes meggyőződése alapján hozza meg, és ne más szempont alapján! Legfőképpen ne szavazatszám-megfontolásból! Tisztelt Miniszterelnök Úr! A demokrácia nem jelenthet többségi diktatúrát! A Nép szava valóban Isten szava, egyetlen esetet kivéve: amikor emberek egy csoportjának legalapvetőbb emberi jogait kívánja a többség elvenni, mert olyankor az ország élén lévő vezetőknek a felelőssége , egyben erkölcsi kötelessége, hogy igen, akár konfliktus árán, igen, akár szavazatvesztés árán, igen, akár a saját szavazóitól is megvédje ennek a csoportnak a legalapvetőbb emberi jogait! Felelős képviselő nem csak a szavazóit képviseli, hanem a Nemzet minden tagját, életkortól függetlenül! Azokat is, akik még nem tudnak rá szavazni, de Ők is a Nemzet részei, magyar emberek, akiket mikor brutális kegyetlenséggel megölnek, általában már mindenük megvan, ver a kis szívük, mérhetőek az agyhullámaik, már hat hetesen is, 8-10 hetsen meg már szinte olyanok a kis kezei, meg lábai, mint Önnnek, csak miniatűrben!Nincs jogunk megölni Őket! Még a többség akaratával sem, a cigányok/melegek/zsidók/pirézek legális megölése is emberi jogsértés maradna, ha a többség ezt akarná is! Ilyenkor az ország vezetőinek felelőssége, hogy irányt mutasson! Nem fogunk hosszabban érvelni az abortusz ellen, itt van ez a cikk, szerintünk ebben minden benne van. Néha kemény stílusú, de a lényeget összeszedi. Szépen kérjük Önt, nem is mint miniszterelnököt, hanem mint érző embert, hogy a szívére hallgasson, szavazza meg a KDNP módosító indítványát, és mint a Fidesz elnöke, ezt javasolja a frakcó tagjainak is!

Tisztelettel:

[aláírók]

ui: Kérjük, Önt, hogy még ezt is olvassa el!