Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#2273 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

2011-09-17 16:26

#2271: Mátyás - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

Nem merítettük ki, mert nem tudtam meg, hogy

1/ a magyar nép tagjának tartod-e magad? (Igen vagy nem)

Ha a fenti kérdésre igen lenne a válaszod, akkor

2/ genetikailag alattvaló vagy-e?

3/  Vajon röfögő, moslékot zabáló disznó vagy-e?

4/ Felelős vagy-e a holokausztért?

Ha a fenti három kérdésre nem lenne a válaszod, akkor

5/  Sértésnek gondolod-e, hogy Kertész Ákos így nevezett téged, mint a magyar nép egyik tagját?

Ha ezekre  a Kertész írásából adódó kérdésekre tudnál mellébeszélés nélkül (igenekkel vagy nemekkel) válaszolni, csak akkor merítenénk ki a témát. De természetesen nem tudsz mellébeszélés nélkül válaszolni, eddig sem tudtál, ezután sem fogsz.

Válaszok

Mátyás

#2288 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

2011-09-17 18:11:45

#2273: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

Talán az a baj hogy leegyszerűsíted a dolgot. Kiragadsz néhány mondatot az egészből. A Gyurcsány beszéd is így járt. Pl. hazudtunk éjjel hazudtunk nappal stb. Olvasd el figyelmesen az egészet, és értelmezd. Szövegértés, tudod? Szomorú ez a kritika, de van benne valami. Mint amikor nagyon rossz a gyereked, és mondasz, neki mindenfélét kiabálsz vele, hogy jobb útra térítsd, pedig szereted. De ha kiprovokálod a választ megteszem neked ezt a szívességet.

Igen Magyarnak tartom magam. (Magyarabbnak, mint gondolnád.)

A következő kérdések nem személyre, hanem a magyarságra vonatkoznak. Gondolkozz el ezen.

Nézz vissza a történelembe, és rájössz hányszor voltunk alattvalók. (Most is azok vagyunk, mert hagyjuk, hogy azok legyünk.)

Néha a disznónál is mocskosabbak voltunk, mikor előnyökért elárultuk barátainkat ismerőseinket. (Jó úton haladunk újra.)

Ha az a véleményed hogy ártatlanok voltunk a holokausztban, akkor nagyon hiányosak az ismereteid.

Igen sértésnek is lehet nevezni. Vagy, hogy térj már magadhoz te szerencsétlen és ne hagyd, hogy megtiporjanak.

Demokrata!

#2349 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

2011-09-17 22:08:19

#2273: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos 

1, IGEN, Magyar vagyok és büszke vagyok a magyarságomra! Semmivel sem vagyok roszabb, mint bár mely más nép állampolgára.

2, Én már kinőttem belőle, hála szüleimnek- és annak, még Én is láttam Rákosi pajtás diktatúráját

3, Ha nem lennék demokrata- és nem emelném fel a szavam, Magamat is annak tekinteném

4, Korom miatt még nem lehettem felelős, de felelős voltak  mindazok, akik kiszolgálták a nácikat (pld. Horty, Szállasi és keretlegényeik

5, Nem, mert már bizonyítottam, állítása rám nem vonatkozik.

... és Önre? Kérem válaszolja meg a kérdéseket szigorúan csak saját Magára vonatkoztatva? Ön demokrata, vagy Orbán bérenc?