Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Doki

2011-11-02 22:30

Hát ez a döglégy nem alkuszik. Most idetolt egy ismeretlen helyről, ismeretlen készítőtől, ismeretlen reprezentációból merített valamilyen grafikont, melynek nem ismerjük a vezető halmazait és most ettől össze kéne esnünk. Ez így lehet a sörtől hányó alkoholisták törlőkendő felhasználása a nemzeti jövedelem tervezett alakulásával szemben. Vagy bármi más.
Ismételten kérem, hogy ne zrikáljátok, mert nincs jó állapotban és csak rosszabb lesz!

Válaszok

Le a büdöskomcsizó barommal

#4805 Re:

2011-11-02 22:55:48

#4801: Doki -  

Doki, ezen nem fog semmi, csak a kosz, meg a piszok. Ennek szólhatsz szépen, szólhatsz csúnyán, ez megállás nélkül sérteget. Az én  tanult, kultúrált őseim engem nem engedtek ilyen korlátolt bunkóval barátkozni. Igaz, ifjabb koromban még nem is álmodtunk internetről, számítógépről, aminek használatával nem tudjuk kiszűrni az ilyen lehetetlen alakokat. Sokszor én szégyellem magam helyette is, pedig nem kéne. Néha eszembe jut a nagypapám, aki egy tanult, kultúrált ember volt, szegény, gazdag, jó és rossz ember egyaránt szerette, sajnos már rég nem él. Azt hiszem, ez az állat lenne az első ember, akivel csődöt mondana. Borzasztó.

DR. CSERNUS

#4806 Re: 2011-ben Magyarország járt legrosszabbul a világválságban

2011-11-02 23:08:20

AZ APJA MÜSZAKI RAJZOLÓ VOLT A MÉG A KÁDÁR-RENDSZERBEN,  ANNAK A MUNKÁIT HAMISÍTGATJA.  EZ A MÁSIK BETEGSÉGE, HOGY PÉNZHAMISÍTÓNAK KÉPZELI MAGÁT. JAVASOLTAM NEKI, HOGY GRAFIKONOKKAL FOGLALKOZZON, HA AZ JÓL MEGY, JÖHET A LÓVÉ.    VAN ENNEK ANYI BAJA, HOGY SOKSZOR KI SEM LÁTSZIK BELŐLE, PEDIG AZ ORVOSI NYT. SZERINT 201,1 CM.  MÉG MONDTAM IS NEKI,  HOGY EZ  EGY ÉVSZÁM ÉS AKÁR A VESZTE  IS LEHET. ZRIKÁLNI NEM SZABAD, MERT GERJED ÉS, HA  ÉRTE NEM IS KÁR, DE MÁSOKÉRT IGEN.    RÉGEBBEN A GYURCSÁNY F.ROK MÉRETÉHEZ HASONLÍTGATTA A KÜLÖNBÖZŐ PÁRTOK NÉPSZERŰSÉGI SZÁZALÉKÁT,  PERSZE ÉN MAGYARÁZTAM EL NEKI, MERT AZT HITTE, HOGY A FIDESZ VEZET MÉG MINDIG.   MOST AZ 1/3 MIATT KIVAN BUKVA AZ ABLAKON, LESI,  MIKOR LESZ ÚJRA 2/3 A PARLAMENT KÖRÜL.  NO, AZT MÉG NEM TUDOM, HOGY ADOM BE NEKI, HOGY SOHA.  LEGUTÓBB A MILLÁSOKRA MONDTAM, HOGY NARANCSOSOK, BE IS ÁLLT KÖZÉJÜK.

Vendég

#4807 Re:

2011-11-02 23:10:58

A Washington Postból való a cikk, te undorító büdöskomcsi féreg.