Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

SZERÉNKE

#4877 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

2011-11-04 12:23

#4873: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

TUDOD, LUKRÉCIA, AZON IS ELGONDOLKODTAM, HOGY MIÉRT NEM A DEMJÁNT, VAGY A SZÁZ LEGGAZDAGABBAT TALÁLJÁK MEG SIMLIS, FÚRÓS  DUMÁJUKKAL ???  MERT....??   TÉLLEG NEM TUDOM.    EGY VALAMI LEHETSÉGES,  HOGY, GYURCSÁNYT, MINT POLITIKAI ELLENFELET -NEKIK PERSZE ELLENSÉG-, AKARJÁK LEJÁRATNI, ÉS  A " LÓVÉZÁS"  EHHEZ CSAK  EGY ESZKÖZ.  NEM AZ ÉRDEKLI ÜKET,  KINEK MENNYIJE VAN,  MERT NEKIK IS VAN - MÁR 8 ÉV KOPLALÁS UTÁN IS-,  HANEM, HOGY GYURCSÁNYNAK MENNYIJE VAN , MEG HOGYAN, MIÉRT ???  ORBÁN PAPA IS PRIVATIZÁLT NÉHÁNY LÓBÁNYÁT, MÉGIS KUSS VAN RÓLA.  MINDEN A GYURCSÁNY KÖRÜL FOROG !!!  NO, PERSZE,  ÉN NEM CSODÁLKOZOM RAJT,  HA VÉGIG NÉZEK A POLITIKUSI PALETTÁN.  DE AZ IS LEHET, HOGY ŐK SEM, HA TÜKÖRBE NÉZNEK ÉS CSINÁLTATNAK MELLÉ EGY TELJESKÖRŰ CT- VIZSGÁLATOT.

Válaszok

Lukrécia

#4878 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

2011-11-04 12:41:22

#4877: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz 

Már megint dadogott. Felrobbanok. Vima néni küldheti csőpostán az új gépet.

Az természetes, hogy nem fogják Demjánt és Csányit bolygatni, ebben az esetben igaz, hogy ahol eszem oda nem sz...ok. Bár ezeknél semmi sem tuti, vannak annyira érdekemberek, hogy ha már valakire nincs szükség, egy gusztustalan mozdulattal el is távolítják, lásd anno Torgyán papa (aki tényleg szart sem ért, de ő juttatta ezeket először trónra). Képzeld el enélkül a támogatói kör nélkül mennyivel kevesebbjük lenne propagandára, reklámra, emberek megvásárlására, szájak betömésére, stb...