Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

2011-11-07 12:51

Szia, Szerénke!
Nem voltam gépközelben, más dolgaim akadtak. Látom, hét végén pihent az a csúszómászó, friss aggyal újra tombol. Pénteken Pesten leszek, szombaton utazom haza. Szívesen találkoznék vele, ha személyesen ismerném. Ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy szemen köpjem. Ilyen emberek miatt tartunk ott, ahol tartunk, ők az ország szégyenei.

Szegény apám, nem él 11 éve, ő mesélte egyszer, aztán, ahogy öregedett, többször, hogy főiskolás korában úgy 1939 környékén sétáltak Graz főterén a magyar évfolyamtársaival. A grazi kereskedelmi akadémiát végezte éppen. Szóval sétáltak és belekeveredtek egy fasiszta tüntetésbe, Hitlert éltette több 1000 ember. A tömeg sodorta őket, nem tudtak kikeveredni. Előttük ment egy nagyon hangos, nagyon fasiszta pasi egy nagy darab házőrzővel, akin nem volt szájkosár. Apu évfolyamtársa egy hirtelen gondolattól vezérelve jól seggberúgta a kutyát, amelyik a váratlan eseménytől tiszta erőből az előtte menő szintén fasisztába beleharapott. Ök a rugás után megálltak, így kicsit hátrébb kerültek az eseményektől, így megúszták a nagyobb bajt. Hát én is szeretném a büdöskomcsizót egyszer így seggberúgni, de minimum képen törölni. Nem kicsit, nagyon.

Válaszok

SZERÉNKE

#4991 Re: LE A BÜDÖSFASISZTÁKKAL !!!

2011-11-07 13:56:17

#4987: Lukrécia -

MEGÉRTETTEM, TANULSÁGUL SZOLGÁL, A BÜDÖSFASISZTÁT A VÉREBÉVEL EGYÜTT A HOLDRA KELL RÚGNI.  BÁR A BLÖKI NEM TEHETETT RÓLA,  HOGY A GAZDÁJA IS EGY ÁLLAT VOLT,  A SAJNOS AZ,  HOGY  -KÖZTUDOTTAN-  A KUTYA  A GAZDÁJÁHOZ HASONUL, HÁT ITT NEM NAGYON KELLETT.