A harcsák tilalmi szabályozásának módosítása

Quoted post

A petíció írója

2011-12-24 10:23

Endre
"Uraim a Soha Viszont Nem Látásra"
Reméljük!!!
Egy érdekes jelenség:Az ellen petíciót indító urak, a velük nem egyetértők hozzászólását folyamatosan kitörlik!Hol itt a szabad véleménynyilvánítás.
Az urak figyelmébe ajánlanám:
A Magyar Köztársaság Alkotmánya (1949. évi XX. törvény) védi a szabad véleménynyilvánítás jogát, tekintet nélkül a megfogalmazott álláspont érték- és igazságtartalmára.
A szabad véleménynyilvánítás az egyik alapvető emberi jog, a szólásszabadság része.

Válaszok

Endre

#143 Re:

2011-12-24 10:56:29

#142: A petíció írója -

Önök kezdték törölni, az Önöknek pusztán tartalmilag nem tetsző hozzászólásokat. Én csak a vádaskodó, alpári stílusúakat töröltem (így is hagytam belőlük szép számmal, amelyek mutatják, hogy milyenek lehettek, amiket töröltem), míg Önök elzavartak innen másokat, akik nem voltak Önökkel egy véleményen.

Létezik szabad véleménnyilvánítás, mint ahogy emberi méltóság is, amihez szintén jogunk van. Úgy tűnik, hogy szinte csak olyanok szólaltak meg Önök közül nálunk, akik ezt figyelmen kívül hagyják. Sokat mutat az erőszakos viselkedésük arról, hogy tulajdonképp miért is támogatják az Önök szerintünk helytelen kérelmét.

Lehet újra törölni a hozzászólásom, mert úgy tartja kedve.

U.i.: Könnyű arctalanság mögé bújva rágalmazni. Az engem rágalmazók gyáván hallgatnának a mostani "szabad véleményükről", ha tartaniuk kellene tőle, hogy azért a törvény előtt is számot kell adniuk.