Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

dr. Nemes Julianna

2012-01-03 14:15

Tisztelt Vitázó Felek!

ne vegyék komolyan 6488-as "munkát kenyeret" címen író ápoltunkat. valahogy kiszökött és odaült az orvosi szobában gép elé. Írogatott mindenfélét. Még Strasbourg-ba is írt, amiért ott tartjuk az intézetben.

Üdvözlettel

Dr. Nemes Julianna

pszichiáter

Válaszok

Vendég

#6493 Re:

2012-01-03 14:33:19

#6490: dr. Nemes Julianna -  

Szerintem vége a jópofáskodásnak! Annak kellene kezelésre menni, aki még mindig úgy érzi, hogy ilyen semmirevaló beírással el lehet venni a dolog élét. Hát nem, nem és nem! Elég belőletek! Keressetek egy olyan oldalt, ahol elistápolgathatjátok egymást; továbbra is győzködhetitek magatokat, hogy itt minden rendben van.

SEMMI SINCS RENDBEN! A DEVIZATARTALÉK ELHERDÁLÁSA - innentől kezdve - pedig EGYENESEN A FIDESZNYIKEK FELELŐSSÉGE!

Igaza van a 6488-nak! Munkát, kenyeret akarunk...!

Nem a most tiltakozók mondták, hanem TI!  Nézzétek meg!  Most itt tartunk! Amikor az eredeti szöveg elhangzott, akkor csupán annyi történt, hogy a FIDESZ nem nyert a választásokon. Ahhoz képest hogy állunk most???

watch?v=V0M_N8nfg10&feature=related

munkát, kenyeret
Vendég

#6494 Re:

2012-01-03 14:33:41

Hű, de vicces itt valaki. Csak el ne hagyja a humorérzéke…

Vendég

#6498 Re:

2012-01-03 15:06:03

Doktor néni, én láttam a Nyírőben pszihiátert kávézni... A kanalat fordítva tette a kávéba és le is nyalta. Mielőtt gondolkodóba esne, a sebészet vendége voltam. Jó kávézást.

DR. CSERNUS

#6499 AKI MEGLELI NEMESNÉ SZ.: PARASZT JULIANNÁT, SZOLGÁLTASSA VISSZA A GYOGYÓ TALÁLT TÁRGYAK OSZTÁLYÁRA !

2012-01-03 15:06:08

#6490: KERESSÜK  dr.Nemesné Paraszt Julianna ELSZABADULT ÁPOLTUNKAT !!!

CSAK, HOGY MEGVAGY JULCSIKA !!!  GYERE VISSZA SOS, MERT, HA ÚGY HOZNAK,  MEGINT KÉT HÓNAPRA LEKÖTÖZVE KELL, HOGY TÁROLJALAK,  OLYANKOR MEG ÚGY TUTULSZ,  MINT 8 DOWN KÓROS EGYSZERRE,  PEDIG TE CSAK EGY VAGY A 9 KÖZÜL. SIESSÉL, MERT DR.VIKTORKA MÁR ŐRJÖNG MIATTAD, AMIÉRT RÁÖNTÖTTED AZ ÁGYTÁLAT, TUDOD MILYEN, ÖSSZESZEDTE ÉS VISSZA AKARJA ÖNTENI KAMATOSTUUUL.