Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#6497 Re: Re:

2012-01-03 15:03

#6487: filiszteus - Re:  

A te szemed homályosítja el a gyűlölet. Ez nem más, hiába is próbálod másképp lefesteni.Maximum irígy vagy rá, hogy a nyomába sem érsz. Emberismeretből tényleg nem vizsgázok jelesre, mert én minden emberben mindig először a jót látom meg - már ha van benne jó. Viktorkád az az üdítő kivétel, akit első pillanattól, azaz 1989.június 16. 12 órától kitartóan útálok, mert már akkor megláttam benne a gonoszt. Rá az Észak-Koreában viselt szürke vászonkabátot tudnám elképzelni, a szomorú az, hogy nagy léptekkel közelítünk felé.

Válaszok

filiszteus

#6503 Re: Re: Re:

2012-01-03 15:31:21

#6497: - Re: Re:

"Maximum irígy vagy rá, hogy a nyomába sem érsz"

Valóban sokkal több pénze van, mint nekem, de akkor már inkább Ingvar Kamprad-ra, vagy Bill Gates-re irigykednék.

Nem az én Viktorkám, nem rá szavaztam. Ettől függetlenül nem Útálom(sic), hanem tehetséges és rátermett politikusnak tartom.

A gyurcsányinak pedig tulajdonképpen hálás vagyok, amiért szétverte és lejáratta az MSZ(m)P-t. Amellett nagyon aggódom érte. Egy 4 halálos áldozatot követelő vasúti baleset ennyire kiborította, mi lesz, ha egyszer bekövetkezik egy tömegszerencsétlenség. Akkor vajon, hogy lehet megvígasztalni szegény teremtést?

Arra már gondolni sem merek, hogy egy ócska bohóctól láthattunk egy silány alakítást, népszerűségbnövelés céljából.

http://www.youtube.com/watch?v=_-4CbAM1RIM