Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#6502 #6469

2012-01-03 15:22

kb 1 órája leírtam egy szép hosszú gondolatot,amit most igazoltok. Továbbra is csak a múlt és a mocskolódás. Én sem örülök az ország vezetésével jelenleg megbízott figurájával. "rosszabbul élünk mint 4 éve" hangoztatták a kampányaik az ezt megelőző választások előtt 2006-ban vagy mikor (mivel nem tudom pontosan az évszámot ebből látható mennyire követem a politikát) Most tényleg rosszabbul élünk! Lépni kell! Népszavazás létezik még? Előrehozott választást kezdeményezni és rendet tenni,vagy ott az egyiptomi példa

Válaszok

Vendég

#6505 Re: #6469

2012-01-03 15:41:57

#6502: - #6469 

Szerintem jogilag be vannak betonozva és sajna nem valójában, de csúfos véget érhetnének ha lenne vér a Magyar emberek pucájában, és akkor kit ültetünk oda? Innen kellene építkezni, kik fognak kivezetni minket ebből a mocsárból és hová?

Legitim vezetés megválasztása, akiket a nép is elismer, magyar érdekeinket figyelembe vevő gazdaságpolitika kialakítása, előző köztörvényes és hazaáruló politikusaink, vérbíráink, ügyészeink elszámoltatása (e nélkül nem lesz 1 kormány sem legitim), vagyonaik elkobzása államadóság rendezésére, alkotmányos rendünk és a szólásszabadság helyreállítása, képviselőink visszahívhatóak legyenek, népszavazások igénybevétele fontos egész társadalmat érintő kérdésekben, stb.-stb..

És amiből a németek is nagyok lettek: Amiben csak lehet MAGYAR EMBER MAGYAR TERMÉKET akkor a saját gazdaságunkat segítjük, na ez is csak apró lépésekben érhető el, de el kell kezdeni végre.