Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#6506 Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-03 15:55

#6504: egy Gyurcsány és tenisz rajongó - ketyeg Orbánék órája.... 

Ülj le fiam egyes, még azt sem vetted észre, hogy aprót rakott a zsebedbe miközben ellopta a gyerekeink és remélem nem az unokáink vagyonát, bár azt viktorka műveli mostanában.

Elégé perverz vagy a jóképüségét illetően, de ez nem tartozik ránk, ezért kérlek tartsd magadban, mert szerintem nem csak nekem de hányingert okoz.

Válaszok

Vendég

#6509 Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-03 16:03:20

#6506: - Re: ketyeg Orbánék órája....

Nem vagy te tanára, de ha az lennél is, elégethetnéd a diplomád. Egy példát mondjál csak a lopásra, te gyökér! Nem ugatni, bizonyítani.

egy Gyurcsány és tenisz rajongó

#6526 Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-03 20:31:43

#6506: - Ízlések és pofonok...

Én leányka vagyok, akitől sem Gyurcsány Ferenc, sem a papája nem vett el semmit, de a szüleimtől sem.  Álláspontom szerint, ha egy nőnek tetszik egy-két pasi, az nem egyenlő a perverzzel..., járj utána !!!  A hányingeredet pedig tényleg tartsd meg magadnak, bár az neked  kellemetlen,  nekem viszont nagyon gusztustalan  -nyílván másoknak is-,  ellentétben John Fitzgerald Kennedy, Roger Federer nevű úriemberekkel, és nem beszélve az igazi Nagy Ő-ről:  Gyurcsány Ferencről. Imádom őket !!!  JFK és GYF kimagasló tehetségű politikus, RF pedig a teniszkirály.  A nyerő trió, I-es kategória Mindhalálig !!!  Csóközön.