Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#6520 Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-03 17:54

#6511: - Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... 

Bár nem nekem válaszolsz, de most belebeszélek: 1990 táján a húsosfazék közelieknek valóban könnyű helyzetük volt, legalábbis a privatizációt illetően. Aki tudott, élt is vele, voltak jópáran, oldalfüggetlenül. Jómagam is ismerek közülük néhányat. Mindnek menő vállalkozása van, vagy volt, ha utána tehetségtelen volt, hamar eltapsolta és minden ment vissza a régibe, azaz kezdhette újra 0-ról. Ez oldalfüggetlen, szerintem ugyanannyi jóljártat lehet megtalálni minden oldalon. Ha kicsit utánanézel, a Gyurcsány messze nincs elől. Nekem pl. sokkal jobban szúrja a szemem az Orbán család gyarapodása, azt jobban lehet hasonlítani az Apró villához, ha már nem bírsz róla leszakadni. Amikor az előző regnálásuk után kinyírtak  minden kőbánya beszállítót, hogy Orbán-papa bányájának ne legyen konkurenciája, az nekem sem tetszett. Nem tetszett a 12 állami gazdaság eladása sem bukásuk előtt 5 perccel, no, meg a székházeladások és még lehetne hosszasan sorolni. Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy az MSZP makulátlan. Nem tetszik pl. nagytudású köztársasági elnökünk életútja sem. Nála tisztességtelenebb embert már a 70-es években sem sokat lehetett találni. Tudnék róla mesélni, hogy baráti találkozóra 45 percért mennyi pénzt vett fel az akkori munkahelyemen és 44 perc után távozott. Dátumot most nem tudok mondani, de annyi biztos, hogy előtte nem sokkal volt ugyanott a KISZ-klubban Pécsi Sándor, minden idők egyik legnagyobb magyar szinésze, aki 1 órára 800 Ft-ért vállalta a fellépést és 3 órán keresztül kápráztatott el mindenkit ugyanazért a 800 Ft-ért. Itt jöb a dátum-azonosítás: Pécsi Sándor ezután a fellépés után 3 héttel szívinfarktusban meghalt. Tehát nagyjából azonos időben történt a két esemény. Schmitt Pál további életútja ugye, ismert, hithű kommunistából lett hithű Orbán-imádó. Nekem nem tetszik a Csintalan, Pozsgai, stb... féle pálfordulás sem, ha én egyszer valamihez a nevem adom, akkor segget nem csinálok a számból. Soha, semmilyen körülmények között.

Válaszok

filiszteus

#6525 Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-03 19:55:52

#6520: - Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

hatalmas tévedésben vagy az 1990 környéki privatizációkaz illetően. Az MSZMP vezető káderei voltak a húsosfazék körül és senki más. emlékszem pl. Angyal Ádámra, aki a Hajógyár eladásából 7%-ot kapott vezérigazgatóként. Az is lehet, hogy volt, aki elltapsolta a könnyen szerzett pénzt, de örök igazság, hogy a "sok pénz vonzza  a még többet". tehát nem kellett egyik milliárdosnak sem gazdasági zseninek lenni a toábbi gazdagodáshoz. Mindig az jár jól, akinek sok pénze van, lásd a mostani ingatlanárakat, akinek most ven pénze befektetni, az később óriásii haszonra tehet szert.

Pozsgai pálfordulása nem 89-ben kezdődött. Emlékszem a 70-es években, bár utáltuk az elvtársakat, mint a tevetrágyát, Pozsgait valahogy más szemmel néztük, mert igyekezett becsületes maradni még elvtársként is.

Schmitt Pál karrierista, az tagadhatatlan, de vannak olyan tulajdonságai, amik alkalmassá teszik a tisztségére.

"Nekem pl. sokkal jobban szúrja a szemem az Orbán család gyarapodása, azt jobban lehet hasonlítani az Apró villához,"

Minél hasonlít jobban az Apró-villához? Az Apró villánál?

Vendég

#6536 Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-03 23:02:42

#6520: - Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... 

Örülök, hogy belebeszéltél mert szívemből szóltál, teljesen egyetértek a gondolataiddal az értékrendeddel, de ez a fórum ugye az elvakult Gyurcsány pártiak fóruma és ezt nekik gondolom nem kell bemutatni, mivel remélem tisztában vannak vele, de egyformán ganajok könyörgöm, csak Gyurcsánnak több esze van a beszédet csűrni-csavarni, viszont Viktorkáék nyíltan pofátlanul belemondják a pracekba, hogy elvesszük a saját érdeketekben, majd ahogyan leírtad úgy lopnak, hogy mindenki látja és rohadtul nem érdekli őket, gátlástalanok. A holdudvar meg olyan mint a vezetőjük, látni a nagypofájáról hogy ki akarja a kereszten végezni gazdijával együtt, de a többi sunyi patiról sem szabad majd elfeledkeznünk, írtál ehez neveket is ugye a teljesség igénye nélkül!

Az MSZP valóban nem makulátlan, tele vannak ők is makulával, bőven lehetne litániát írni róluk is, na ez a rohadt nagy problémánk, válasszunk de miből?