Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy Gyurcsány és tenisz rajongó

#6526 Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-03 20:31

#6506: - Ízlések és pofonok...

Én leányka vagyok, akitől sem Gyurcsány Ferenc, sem a papája nem vett el semmit, de a szüleimtől sem.  Álláspontom szerint, ha egy nőnek tetszik egy-két pasi, az nem egyenlő a perverzzel..., járj utána !!!  A hányingeredet pedig tényleg tartsd meg magadnak, bár az neked  kellemetlen,  nekem viszont nagyon gusztustalan  -nyílván másoknak is-,  ellentétben John Fitzgerald Kennedy, Roger Federer nevű úriemberekkel, és nem beszélve az igazi Nagy Ő-ről:  Gyurcsány Ferencről. Imádom őket !!!  JFK és GYF kimagasló tehetségű politikus, RF pedig a teniszkirály.  A nyerő trió, I-es kategória Mindhalálig !!!  Csóközön.

Válaszok

filiszteus

#6528 Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-03 21:15:09

#6526: egy Gyurcsány és tenisz rajongó - Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

Kedves Klára!

Miért inkognitóban ír erre a remek vitalapra? Senki nem helyteleníti, hogy Önnek tetszik a gyurcsányi. Sőt valószínűleg vetélytársai sem akadnak, mert másnak nincs ilyen sajátos ízlése. Tudjuk, hogy Ön szerint "Feri vicces és laza". Mások pl. Dános Kornél neurolingvisztikus egészen más véleménnyel van imádottjáról.

http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=935&rovat=&PHPSESSID=b1cf9faaac7b78a36e9a8003ea74cdcd

Hogy van a kedves mama? És a nagypapa? Szokott üzenni a Pokolból?