Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#6542 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-04 01:23

#6541: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

Fel kellett idéznem a #6505-öt, de azért megvan. Később…

Előbb azonban:

Azt kell, hogy mondjam, a történelem minden eddig általam (is) ismert ponton ismétli önmagát. Mindig voltak a nagy ramazurik előtt, akik megpróbálták megfékezni az őrjöngést, de köztük a szerencsésebbek azok voltak, akiket nem hallgattak meg. A többieket nem kell bemutatni. Gondolom világos, hogy nem a Gréve téri mészárlások visszatérése aggaszt (az se épp kellemes emlék a történelem könyvből), hanem annál jóval frissebb és helyrajzilag is idevágóbb események megtörténte. Úgy látom, hogy semmi nem indokolja az optimizmust ebben a kérdésben (sem). Mintha megelevenedni látnám a könyv lapjairól a barna egyenruhás, utcákon rohangáló verőlegényeket, később teljhatalmú gyilkosokat. Az egyenruha színe ma nem barna, bár azt könnyen lehet orvosolni, főleg kormánypozícióból, ha épp erre támad gusztus. Nem akartam ilyen hosszan beszélni erről… Bocsánat.

Hát vannak bajaink… A "magyaros" vásárlás azonban teljesen lehetetlen. Szegények vagyunk (na, nem a rajtunk élősködők) és kénytelenek vagyunk a legolcsóbbat részesíteni előnyben, mert enni holnap és holnapután is kell. Hiába a süketelés, hogy "a magyar áru minősége", meg a "tudatos" vásárlás az mekkora ász. Valójában a minőségben is kénytelen megelégedni a legsilányabbal az előállító, mert így sem győzi a versenyt - viszont így is drága. Lehet ezt sokmindenre fogni és sok igazság is van a kifogásokban, de ettől még nem lesz a munkánknak becsülete és a pénzünk nem marad itthon. Helyette az a kevés is internetes sebességgel húz ki innen, amink van.

Erre kellene sürgősen megoldás, de azt a diktátorok csak ordibálják, hogy nekik van és minél nagyobb a nyomor, annál többen dőlnek be nekik.

Tudja mit? Szerintem ne folytatódjon már tovább egy diktatúra se! Bajban vagyunk és csak még nagyobba kerülünk általuk.

Válaszok

Vendég

#6543 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-04 02:06:49

#6542: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... 

Hát ne is folytatódjon szerintem sem, ezeket az állapotokat és a bizalmat helyreállítani sem lesz kis feladat és kevés idő, de minél előbb el kell kezdenünk legalább fejben. Igen az étkezés érthető sajnos, de én már látom a szegény rétegek között is az igyekvést és ez azért megnyugtató, lépésről lépésre megy ez is csak de megy.

Az elején lévő remélném hinni vízió, borzasztó lehetőség lenne, egy elmebeteg hatalmát féltő diktátor agyának szüleménye, de azért a jogokat vesztett rendőrségünk már nem hiszem hogy vevő erre, még talán meg sem védik őket, mivel annyi eszük sem volt hála az égnek, hogy megbecsüljék a saját erőszakszervezeteiket. Viktor semmit nem tanult a pártfőiskolán, de a saját hangja valamint a hatalom megszállotja, csak azt hallani, hogy én-én-én, de ha véletlen elszabja akkor majd mi vagy ti lesz a ragzás gondolom.

Én jobban tartok az illuminati nevezetű (gondolom hallott már róluk) befolyásos családok ténykedésétől az elkövetkezendő időszakban, Izrael és Irán közötti konfliktusok kirobbantása, majd a végső cél a III. dicső világháború mivel szerintük 500 millió ember elég a földön a saját kiszolgálásukra. A II.-ban az összes harcban állót (hitlertől az angolokig) támogatták de csak a jól kitervelt érdekeik szintjéig, raszoktól függetlenül, ha érti.

Szóval mocskos ez az egész világ, de minden napnak meg kell lennie a magunk örömének amiért érdemes másnap is felkelni. Bocs ezért a közhelyért.