Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#6572 Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-04 23:25

#6570: tettszett az "eb-kutya" !!! - : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

Tényleg nem látod a különbséget, hogy valakiket kifejezetten azért pateroltak ki a nagypolgári lakásukból, hogy beköltözhessen Apró elvtárs, vagy Orbán Viktor bekökltözött egy lakásba, amit lehetséges, hogy 40 évvel azelőtt államosítottak?

Lehet, hogy abban a házban, amiben laksz 20 éve meggyilkoltak valakit. Akkor most te gyilkos vagy?

Válaszok

ganz egal !!!

#6573 Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-05 00:35:24

#6572: filiszteus - Re: :  "tényleg nem látod a különbséget?"...

Én azt a különbséget fedeztem fel,  hogy az  egyiknek a gyermeke és az unokája vásárolhatta meg a lakását,  40 év után hatalmas haszonnal,  a másik pedig saját maga vásárolta meg 2 év után,  így legalább még hatalmasabb haszonnal, mert úgye az idő pénz.   Annak idején kit miért pateroltak ki,  csak hallomásból tudom,  nem úgy,  mint azt,  hogy az állami vezetők akkor is és most is  kiemelt kecókat kaptak/nak,  mint  pl. a leköszönő Magyar Köztársaság elnökei százmilliós villalakást, ugyan nem a Váci utcában, de legalább az új Rózsadombon: a Svábhegyen.  Eddig értem.     -Nekem az a magas,  ahogy már itt valaki utalt rá,  hogy Orbán Viktor 28 évesen,  gyakorlatilag "senki" létére ,  hogy a fenébe kaphatott az ország legkiemeltebb övezetében 136 nm-es szociális alapú tanácsi lakást,  ráadásul vidékiként,  amit 2 év múlva százezrekért megvett és közel 70 milláért eladott 2002-ben.   Úgye az akkori törvényeket már volt szerencsém ismerni, és ez azt sértette, - ekkora kecó egy ifjúnak ???  Persze mindig voltak, vannak és lesznek ilyen adományok, annak, aki elfogadja.     Arról azért tájékoztatlak, hogy mindenkit  úgy pateroltak ki az 50-es években a hatalmas palotáikból,  ez köztudott,  csak régebben a vezető politikusok,  később pedig a csókosok kapták meg,  ki 1960-ban, ki 1990-ben,  ki leköszönő köztársasági elnökként, libasorban öt évenként.    Nyugodjál meg, helytálló a valaki által felvetett  eb-kutya gondolat.   MÉG, HA JOBBAN ODAFIGYELNÉK,  ARRA IS RÁJÖNNÉK,  HOGY A MINDÖSSZE IFJÚ DEMOKRATA ORBÁN  VILLALAKÁSHOZ JUTÁSA A VÁCI STR-BAN  CINKESEBB VOLT A DEMOKRÁCIA KÜSZÖBÉN,  MINT  APRÓ ANTAL 3 GYERMEKES VEZETŐ POLITIKUS  BEKÖLTÖZTETÉSE EGY RÓZSADOMBI VILLÁBA ANNO???     Tudod,  minden kor más,  megvan a maga szépsége és szépséghibája,  de a protekció az töretlen és örökéletű.   Így szerezte meg  Vitya az első százmillióját senkiként,  Toncsi és a köztársasági elnök úrak pedig valakiként, - gyakorlatilag nekik még járt is a funkciójuk révén,  -legalábbis, ha az egyiknek igen, akkor a másiknak miért nem ???   EZEN LEHETNE VITATKOZNI, CSAK NEM ÉRDEMES !!!   Üdv.