Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Demokrata

#6576 Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-05 12:23

#6575: filiszteus - Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... 

Nem biztos, hogy értékcsökkentő tényező az, hogy Orbánék villájába nem lehet belátni. Nálam pl. értéknövelő, ha nem látnak bele a levesestányéromba, pedig nem szoktam moslékot tenni az asztalra. A lakás egy intimszféra, bárki lakik is benne. Nevezhetjük a lakót akár Orbánnak, akár Gyurcsánynak, de bárki másnak is. Én még mindig azt mondom, hogy Gyurcsányékat az ősök esetleges bűnéért megkövezni bűn, de minimum nem tisztességes. Ha egyik oldalon ezt megteszik, akkor a másik oldal se csodálkozzon, hogy a fejére ömlik a moslék, vagy még inkább a szar... Én nem fogadom el az Apró elméletet. Nézd meg ma a Viktor holdudvarát, az egész pereputty, akár az ő, akár a Lévai vonalat nézed, mind valamilyen zsíros állást kapott. Lásd, ez a nyálasszájú, nyegle, jelentéktelen Vitézy Dávid. Ez csak egy kiragadott példa, vannak páran. Te mondod, hogy Lévai Anikót szülei támogatták. Én mondom, hogy lehet, hogy az Orbán bányák, vagy a székház-eladás is jótékonyan hatott a kivásárlásra. Nem tudhatjuk, minden feltételezés. De hogy semmivel sem kisebb a bűn egyikben, mint a másikban, abban biztos vagyok. A különbség az én olvasatomban annyi, hogy Dobrev Klára megörökölte azt, amit korábban a nagyszülők, majd a szülők megkaptak, ellenben Viktor megszerezte. Vér egyikük kezéhez sem tapadt, ezt Ti is nagyon jól tudjátok. És kérdem én, ha nektek szabad az Apró családot démonizálni, akkor nekünk miért nem szabad az Orbán klánt? Szóval ez a Jupiter és a kisökör esete, amit már régen abba kellett volna hagyni. És engedtessék meg, hogy elmondjam, nem a baloldal kezdte, a baloldalt folyamatosan belekényszerítették a védekezésbe, amely hozta magával, hogy keresett valamilyen ütős viszontválaszt, ami szintén tagadhatatlan. Egy életen át nem lehet eltűrn azt, hogy a másik oldal egy fölényes KUSS-al lesöpörje. 

Válaszok

filiszteus

#6577 Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-05 14:05:06

#6576: Demokrata - Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

Öröm értelmes ember hozzászólását olvasni, még, ha nem is egyezik mindenben a véleményünk. Vitézy Dávidka viszont súlyos találat. El kell ismernem, vérlázító, hogy kis menetrendmániás buzi, mammutjövedelmmel ilyen pozícióba kerülhetett.

Egy dologról azért nem szabadna elfeledkeznetek, 40 év pártállami múlt, ami miatt sok embernek, köztük nekem is, soha nem lesz ez a társaság elfogadható. Mindig megmarad kisebbik rossznak a FIDESZ vagy reménynek a Jobbik.