Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#6577 Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-05 14:05

#6576: Demokrata - Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

Öröm értelmes ember hozzászólását olvasni, még, ha nem is egyezik mindenben a véleményünk. Vitézy Dávidka viszont súlyos találat. El kell ismernem, vérlázító, hogy kis menetrendmániás buzi, mammutjövedelmmel ilyen pozícióba kerülhetett.

Egy dologról azért nem szabadna elfeledkeznetek, 40 év pártállami múlt, ami miatt sok embernek, köztük nekem is, soha nem lesz ez a társaság elfogadható. Mindig megmarad kisebbik rossznak a FIDESZ vagy reménynek a Jobbik.

Válaszok

Demokrata

#6578 Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-05 14:42:50

#6577: filiszteus - Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... 

Köszönöm a bókot. Barátaim szokták mondani, hogy megérne egy novellát az élettörténetem, ha leírnám. Annyit hallom, hogy néha gondolkodóba is esek. A hideg téli estéken biztos, hogy időm is volna rá, többre mennék vle, mint néhány limonádé műsor megnézésével. A sorozatokat rühellem, a VV-től a hideg ráz, kb. 2 percet tudok belőle megnézni. Megvallom, minden este teszek egy kísérletet, de összefüggően még nem bírtam egy részt sem megnézni. A kiszavazásokat nézem, hogy hullik-e a férgese. A baj az, hogy csak férges van közöttük. Még nagyobb baj, hogy igény van rá.  Néha el lehet kapni egy jó filmet, annak örülök. Jól elkanyarodtam az eredeti témától. Tulajdonképpen, ha megírnám az életemet, abban lenne a családi drámától a politikáig minden. Ne hidd, hogy az elmúlt 40 évet én annyira pártolom. Én egy középpolgári családból származom, én az 50-es években sem nélkülöztem - anyagi javakban. Érzelmileg annál többet. Ezt kéne egyszer megírnom. Érdekes egy világ volt, amiben igazán szeretet csak az én nagypapámtól kaptam, de tőle mindenki. Ember nincs, aki rosszat mondana rá. Politikával a családunkban senki nem foglalkozott - rajtam kívül. Én KISZ-vezető voltam, nem függetlenített, csak úgy munka mellett. Jó csapatunk volt, szerettem csinálni, szervezőtitkárságig vittem. Jött az életemben egy fordulat, nem én okoztam, apám megnősült, bár mindenki le akarta beszélni. Szerelmes lett, azt hitte, hogy a szépségéért, a férfiasságáért szereti őt, a paralízises embert, az 5 nyelven beszélő kétdiplomást a 6 általánost végzett vidéki varrónő. Ilyen nincs. Mondta is a mostohám, hogy 3-4 évet kibír és övé lesz a vagyon.  Ki is forgatott mindenemből rendesen. Béke poraira, élt 88 évet. Én apámtól mást nem hallottam, mint azt, hogy Te nem tudod, milyen jó ez neked. Hát k...va jó volt. Nem rajtuk múlt, hogy nem lettem utcalány. Nem volt rá igényem. Én ma is tiszta tekintettel tudok az emberek szemébe nézni és egyszerűen nem bírok még egy légtérben sem megmaradni olyan emberrel, aki beszélgetés közben nem a szemembe néz. Ja, mostohám hozott két fiút is a házasságba. Az egyik csaló, börtöntöltelék volt, már nem él, a másik orvos lett. Párttitkár volt, ma hatalmas fordulattal szidja azokat, akikből jól élt/él. Embert úgy zsidózni nem hallottam még, mint őt, de a borravalójukat büszkén elteszi. Fujj. 

Még annyi: a 40 év pártállami múltat is több irányból lehet megközelíteni. Ott is voltak nagyon rendes emberek és nagyon galádak is. Aho 2 ember él egy helyen ott egyforma gondolkodás, békesség nem lesz, politikától függetlenül. Magyarországon legalábbis biztos nem, a magyar ember már csak ilyen. Engem az is zavar, mikor elkészítik a leggazdagabb 100 magyar névsorát, megírják valaki fizetését. Ezzel csak a szegény embert hergelik, hogy neki nincs. Ettől jobb senkinek nem lesz, csak mérgesíti a helyzetet. Mondom én ezt, még akkor is, amikor engem is dühít a húsosfazekak igazságtalan kimeregetése, a méltánytalanul magas fizetések egyes érdemtelen embereknél, a munkahelyhalmozások, stb... De nem értek azzal maradéktalanul egyet, hogy a 40 év pártállami múlnál aa JOBBIK reménynek jobb. Én kifejezetten félek tőlük. Ha a Viktort diktátornak tartom, pedig annak tartom, akkor a Vonát nem is tudom, minek nevezzem. Az utóbb 100 év legveszélyesebb magyar politikusának. Ő biztos, hogy ha a szüksége úgy hozná, nem gumilövedéket eresztene az ellene tüntetőkbe.

Hát most ennyi, jó olvasást.

Vendég

#6601 Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg az undorító büdöskomcsi férgek órája....

2012-01-06 03:32:27

#6577: filiszteus - Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg az undorító büdöskomcsi férgek órája.... Öröm értelmes ember hozzászólását olvasni,

Jaj, ne mondj már ilyeneket erről a "Demokratáról"....  Próbálj meg kicsit visszaolvasni és akkor  láthatnád, hogy ez a büdöskomcsi féreg az egyik legförtelmesebb gyurcsányista patkány.