Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Quoted post
filiszteus |
#6577 Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....2012-01-05 14:05#6576: Demokrata - Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... Öröm értelmes ember hozzászólását olvasni, még, ha nem is egyezik mindenben a véleményünk. Vitézy Dávidka viszont súlyos találat. El kell ismernem, vérlázító, hogy kis menetrendmániás buzi, mammutjövedelmmel ilyen pozícióba kerülhetett. Egy dologról azért nem szabadna elfeledkeznetek, 40 év pártállami múlt, ami miatt sok embernek, köztük nekem is, soha nem lesz ez a társaság elfogadható. Mindig megmarad kisebbik rossznak a FIDESZ vagy reménynek a Jobbik. |
Válaszok
Demokrata |
#6578 Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....2012-01-05 14:42:50#6577: filiszteus - Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... Köszönöm a bókot. Barátaim szokták mondani, hogy megérne egy novellát az élettörténetem, ha leírnám. Annyit hallom, hogy néha gondolkodóba is esek. A hideg téli estéken biztos, hogy időm is volna rá, többre mennék vle, mint néhány limonádé műsor megnézésével. A sorozatokat rühellem, a VV-től a hideg ráz, kb. 2 percet tudok belőle megnézni. Megvallom, minden este teszek egy kísérletet, de összefüggően még nem bírtam egy részt sem megnézni. A kiszavazásokat nézem, hogy hullik-e a férgese. A baj az, hogy csak férges van közöttük. Még nagyobb baj, hogy igény van rá. Néha el lehet kapni egy jó filmet, annak örülök. Jól elkanyarodtam az eredeti témától. Tulajdonképpen, ha megírnám az életemet, abban lenne a családi drámától a politikáig minden. Ne hidd, hogy az elmúlt 40 évet én annyira pártolom. Én egy középpolgári családból származom, én az 50-es években sem nélkülöztem - anyagi javakban. Érzelmileg annál többet. Ezt kéne egyszer megírnom. Érdekes egy világ volt, amiben igazán szeretet csak az én nagypapámtól kaptam, de tőle mindenki. Ember nincs, aki rosszat mondana rá. Politikával a családunkban senki nem foglalkozott - rajtam kívül. Én KISZ-vezető voltam, nem függetlenített, csak úgy munka mellett. Jó csapatunk volt, szerettem csinálni, szervezőtitkárságig vittem. Jött az életemben egy fordulat, nem én okoztam, apám megnősült, bár mindenki le akarta beszélni. Szerelmes lett, azt hitte, hogy a szépségéért, a férfiasságáért szereti őt, a paralízises embert, az 5 nyelven beszélő kétdiplomást a 6 általánost végzett vidéki varrónő. Ilyen nincs. Mondta is a mostohám, hogy 3-4 évet kibír és övé lesz a vagyon. Ki is forgatott mindenemből rendesen. Béke poraira, élt 88 évet. Én apámtól mást nem hallottam, mint azt, hogy Te nem tudod, milyen jó ez neked. Hát k...va jó volt. Nem rajtuk múlt, hogy nem lettem utcalány. Nem volt rá igényem. Én ma is tiszta tekintettel tudok az emberek szemébe nézni és egyszerűen nem bírok még egy légtérben sem megmaradni olyan emberrel, aki beszélgetés közben nem a szemembe néz. Ja, mostohám hozott két fiút is a házasságba. Az egyik csaló, börtöntöltelék volt, már nem él, a másik orvos lett. Párttitkár volt, ma hatalmas fordulattal szidja azokat, akikből jól élt/él. Embert úgy zsidózni nem hallottam még, mint őt, de a borravalójukat büszkén elteszi. Fujj. Még annyi: a 40 év pártállami múltat is több irányból lehet megközelíteni. Ott is voltak nagyon rendes emberek és nagyon galádak is. Aho 2 ember él egy helyen ott egyforma gondolkodás, békesség nem lesz, politikától függetlenül. Magyarországon legalábbis biztos nem, a magyar ember már csak ilyen. Engem az is zavar, mikor elkészítik a leggazdagabb 100 magyar névsorát, megírják valaki fizetését. Ezzel csak a szegény embert hergelik, hogy neki nincs. Ettől jobb senkinek nem lesz, csak mérgesíti a helyzetet. Mondom én ezt, még akkor is, amikor engem is dühít a húsosfazekak igazságtalan kimeregetése, a méltánytalanul magas fizetések egyes érdemtelen embereknél, a munkahelyhalmozások, stb... De nem értek azzal maradéktalanul egyet, hogy a 40 év pártállami múlnál aa JOBBIK reménynek jobb. Én kifejezetten félek tőlük. Ha a Viktort diktátornak tartom, pedig annak tartom, akkor a Vonát nem is tudom, minek nevezzem. Az utóbb 100 év legveszélyesebb magyar politikusának. Ő biztos, hogy ha a szüksége úgy hozná, nem gumilövedéket eresztene az ellene tüntetőkbe. Hát most ennyi, jó olvasást. |
Vendég |
#6601 Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg az undorító büdöskomcsi férgek órája....2012-01-06 03:32:27#6577: filiszteus - Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg az undorító büdöskomcsi férgek órája.... Öröm értelmes ember hozzászólását olvasni, Jaj, ne mondj már ilyeneket erről a "Demokratáról".... Próbálj meg kicsit visszaolvasni és akkor láthatnád, hogy ez a büdöskomcsi féreg az egyik legförtelmesebb gyurcsányista patkány. |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
554 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
455 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1488 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
157 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
137 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
113 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
51 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6708 Létrehozva: 2023-07-26
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
41 Létrehozva: 2024-11-22
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
354 Létrehozva: 2021-12-02