Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Demokrata

#6586 Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-05 20:38

#6585: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... 

Az utolsó bekezdésedre reagálok először: A vandalizmus minden formáját mélységesen elítélem, oldalfüggetlenül. Ugye, azt nem akarod velem elhitetni, hogy a baloldal randalírozott 2006.október 23-án? Lehet, hogy most egy mélyet repülök a szemedben, de én előbb intézkedtem volna, nem hagytam volna idáig fajulni a tüntetést. Ahol egy szenilis vénembert, aki ma a gárda egyik díszpintye, hagynak elvezetni egy tankot, ami nyilván nem egyéni kezdeményezés volt, ahol a viakolor díszköveket feltépik a járdáról, ahol kukákat borogatnak és gyújtanak fel, ne is haragudj, nem érzem erősnek a gumilövedéket. Aki nem akarta, hogy seggbe, vagy épp pofánlőjék, nem ment oda, vagy időben, a rendezvény után lelépett. Azoknak nem is lett bajuk. Azt hiszem, itt nem tudjuk meggyőzni egymást. Volt szerencsém egy Báthori  utcai rendőri akcióba belekeveredni, azaz éppen akkor mentem oda, egy tavaszi szombat délután a párommal, mikor a kordonbontás utáni napon a tüntetőket szorította ki a rendőrség a Batthyány mécses felé. Láttam, ahogy a talpig árpádsávos zászlóba öltözött 20 év körüli kultúrhölgy majdnem teljesen csukott szájjal mondta a rendőrsorfalnak feltartott kézzel, hogy: "gyere, g..i, gyere, b... meg a k... anyád, gyere, ha mersz." És a rendőrök nem tehettek semmit, csak némán mentek  előre. Visszataszító volt, hidd el. És én mentem minden héten rendületlenül megnézni, hogy maradt-e még valami a családi örökségemből és vittem a kaját a vénasszonynak, hogy egyen. Annak, aki az esküvőm után, a nászutam alatt felköltöztette a szüleit a szobámba és mikor megérkeztünk, nem volt hová mennünk. Az anyósom fogadott be minet a másfél szobájába. Jó, mi?

Én 15 éves koromtól minden nyarat Ausztriában töltöttem, apám huga élt Bécsben, ő finanszírozta. Engen irigyelt az egész osztály a gimiben. Annyira azért nem volt jó, nem szerettem szegény rokon lenni. Ez a státusz felnőtté válásommal, mikor önálló kereső lettem, megszűnt. 

Engem az iskoláimban még pedagógusok tanítottak, a maiakról általában más a véleményem. Nálunk még figyeltek a gyerekek lelkivilágára is. Az oföm, mikor látta, hogy firkálom a padot, azaz levezetek valami otthonról hozottat, nem szólt egy szót sem, odarakott elém egy üres papírt, annyit azért mondott, hogy: erre. Kicsit hiperaktív is voltam, azt is meg lehet magyarázni, van rá ideológia. A mai diákok legtöbbje sokkal hiperaktívabb, mint én voltam, még a jobbak is.

Nekem a Jobbiknak nem a programjával van bajom!!! Abban van néhány elég elfogadható dolog is. Engem nem befolyásolt a ballib. sajtó, teljesen önálló véleményt alkotok a témában. Ahogy a FIDESZ-ben nem tudok elvonatkoztatni Orbántól, a Jobbikban Vonától. Vonát még veszélyesebbnek látom, mert nem kicsit radikális.

Most ennyi.

Válaszok

filiszteus

#6587 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-05 21:16:25

#6586: Demokrata - Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

http://pestylaszlo.com/megsebzett_hun.php

Nézd meg. Politikai meggyőződéstől függetlenül kitűnő dokumentumfilm. Én nem erre hagyatkozva alakítottam ki az álláspontomat 2006 őszével kapcsolatban. A vandalizmust én is elítélem, de egy felkészült és felelős rendőrség válasza nem lehet rá, hogy, akit az utcán ér, azt összeveri, akár tett valamit, akár nem.

Minden nap ott voltam a főbb helyszíneken és egy életre megutáltam a magyar rendőröket. Igaz, hogy sosem szerettem őket. Nagyon visszataszító megnyilvánulásoknak voltam szemtanúja a rendőrök részéről. Szabályosan kiélték a szadista hajlamaikat.

Kérdezheted, miért mentem oda? Azért, amiért Ti január 2.-án. És jogom volt ott lenni, a rendőröknek pedig nem lett volna joguk a puszta ottlétért bárkit bántalmazni. Ha kijelentik, hogy műveleti terület és mindenki hagyja el, akkor legfeljebb a nem engedelmeskedőket jogukban állt volna beszállítani. De nem bántalmazni.

Ha a január 2.-i "100 000"-ből százan megdobálják kövekkel a rendőröket, akkor a rendőrök jogosan lőttek volna bele a tömegbe könnygázgránátokat és gumilövedékeket?