A Schmitt Pál doktori címét illető plágiumgyanú kivizsgálásáért

Quoted post

Ilyen népséggel nehéz lesz országot építeni...

#258 Ocsmányság, amit csináltok!

2012-01-17 14:28

Megdöbbentő, hogy vannak értelmesnek mondott emberek, akik aláírják ezt a petíciót. Egyszerű belátni, hogy ez az egész nem SP-ről szól, hanem egy Fidesz elleni támadás. Nem gyanús, hogy éppen most került elő ez a dolog?
Ez egyébként is az egyetem belügye. Az egyetem joga eldönteni kinek ad címet és kinek nem. Semmi köze ehhez bárkinek, bármilyen tudományos címmel felszerelkezve, csak az adott egyetemnek, aki a címet adományozza.
Még ha történetesen igaza is van a plágiumgyanút felvetőnek, akkor is a jelen pillanatban ezt előhozni, amikor az ország élet-halál harcát vívja, több, mint ocsmány.
Nincs jobb dolgotok apafejek?

Válaszok

Vendég

#259 Re: Ocsmányság, amit csináltok!

2012-01-17 14:34:14

#258: Ilyen népséggel nehéz lesz országot építeni... - Ocsmányság, amit csináltok!

Kedves barátom,

senki sem nyerhet meg egy "háborút" tisztességtelen eszközökkel és hamis emberekkel harcolva. Másfelől a petició mindössze arról szól, hogy tisztázza a helyzetet pártatlan, független, igazságos és hozzáértő vizsgálattal az, aki erre jogosult, és nem más. Nincs szó másról. Mellesleg, ha nem volt plágium, akkor ebből politikailag éppen az elnök úr kerül ki a legjobban, ez leginkább az ő érdeke lenne... Éppen ezért nem Schmitt elleni támadásnak veheted, hanem éppen a védelmének is.

Éppen ezért az ilyen és ehhez hasonló, alig minősíthető stilúsú hozzászólások a továbbiakban érdemtelenek bármiféle válaszra.

Dr. Racz Andras

#261 Re: Ocsmányság, amit csináltok!

2012-01-17 14:36:42

#258: Ilyen népséggel nehéz lesz országot építeni... - Ocsmányság, amit csináltok!

- "Nepseg", "apafejek"? Erdemes kicsit belenezni az alairok nevsoraba. Akad ott boven akademikus is...

- Fidesz elleni tamadas lenne? Eszerint On azt allitja, hogy az Alaptorveny szerint semleges, partok folott allo koztarsasagi elnok kotodik a Fideszhez...?

- NEM az egyetem belugye, hanem az egesz magyar tudomanyossag, es emellett az allamfo hitelessegenek ugye.

- Idozites: ez erdekes. Kivancsi volnek, On milyen pillanatot talalna megfelelonek az ugy felvetesere. Komolyan es konkretan erdekel.