A Schmitt Pál doktori címét illető plágiumgyanú kivizsgálásáért

Quoted post

Vendég

#272 Re: Re:

2012-01-17 15:05

#270: Dr. Racz Andras - Re:

Csak néhány lapot néztem végig, így nyugodtan mondhatom stat. alapon is, hogy több száz név a listáról már nem élő, vagy többször írta alá, vagy nem az írta alá akinek a neve ott szerepel... Véletlenül az én nevemet is megtaláltam, pontos tud. fokozattal, és egyébként is tudtommal az egész országban csak engem hívnak így.

Válaszok

Vendég

#274 Re: Re: Re:

2012-01-17 15:10:02

#272: - Re: Re:

Ebben az esetben kérjük, távolítsa el az aláírását, illetve ne a levegőbe beszéljen, jelölje meg, kinek a nevével élt vissza valaki. Ha ezt nem teszi meg, akkor Ön csak a levegőbe beszél.

Dr. Racz Andras

#275 Re: Re: Re:

2012-01-17 15:13:58

Erdemes volna ezt konkretumokkal is alatamasztania: pl. tobbszor szereplo nevek sorszammal megjelolve, bizonyitottan halottak megjelolese, stb.  Ha On tobb szaz nevrol beszel, az sulyos dolog, ergo celszeru volna bizonyitania. Ha induktiv alapon ervel, nehany konkret pelda akkor is kellene (es nem olyan nyilvanvaloan abszurd alairasok, mint "schmitt pal" es "szijjarto peter".)

Jelen formajaban ugyanis az On allitasa abszolut nincs igazolva - sot, tulajdonkeppen lejaratasi fogaskent (aka. kommunikacios trukkent) is lehet ertelmezni.

Vendég

#277 Re: Re: Re:

2012-01-17 15:14:33

Ön névtelenül írogat ide, a nevét még véletlenül sem vállalja. Ellenben a petíció aláírói jól beazonosíthatóan vállalják személyazonosságukat. Nem hinném, hogy ez az a hely, ahol Önnek el kell töltenie az értékes perceit!

Egry Gábor

#302 Re: Re: Re:

2012-01-17 18:27:57

Ebben az esteben nyugodtan keressen meg és a hamisnak bizonyoló aláírást törölni fogom.