Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7668 Glaukóma elvtársnak, aki mindent zöld hályogon keresztül lát. A szomszéd hályogja mindig zöldebb.

2012-02-08 19:47

#7667: egy nyitott szemmel járó - Re: Re: Élősködő sz@rjancsinak !!!

Annyira szívedre vetted, hogy primitívnek neveztem a szerzőt, hogy még Édesanyámat is belekeverted a fajtádra jellemző tapintattal. Tudod őt már nemigen érinti az ilyesmi. Szóval csak bátran minősítgesd így ismeretlenül. Nem lepődöm meg rajtad egy cseppet sem.

Akkor hát elnézést kérek a zseniális szerzőtől, hogy neked tulajdonítottam a munkásságát.

Válaszok

egy nyitott szemmel járó

#7670 Re: Re: Élősködő sz@rjancsinak !!!

2012-02-08 20:01:04

#7668: filiszteus:  A szomszéd hályogja mindig zöldebb.  Re: Re: Ne irigykedj !

Én még fele annyit sem engedek meg magamnak veled szemben,  mint amennyit te kismilliószor megengedtél velem szemben.  Csak annyira veszem a bátorságot a minősítésekre, amennyit mi kaptunk tőled az egész családommal együtt.    Segítek:  talán úgy gondoltad, hogy, amit szabad Jupiternek, azt  nem szabad a kisökörnek ??  Na, látod,  ezt is csúnyán elnézted, mint kancsal Matolcsy a költségvetést.

ARANYESŐ

#7673 TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA&FILISZTEUS, SZ.RJÁNOSHÁZA !

2012-02-08 20:23:26

#7668: filiszteus A KIS VISSZAESŐ.

NEM KÜLÖNB A TE ÉDESANYÁD PL. AZ ENYÉMÉTŐL (VAGY NEM IS VOLT),  AKIT TE OLYAN SOKSZOR  -KOCSIST LOVASTUL AKCIÓ KERETÉBEN-  ELHORDTÁL, A JÓISTEN TUDJA MINEK.  LÁTOD, ÚGY KELL VISELKEDNI MÁSOKKAL, AMIT MAGUNKNAK IS ELVÁRUNK.  HA OLYAN LENNÉL, MINT AMILYENNEK IDŐNKÉNT ELŐADOD MAGAD, TÁN NEM IS LENNE MEGERŐLTETŐ,  DE -EDDIGI TAPASZTALATOM SZERINT- VISSZAESŐ VAGY.   ÜDV.

Vidéki

#7675 Büdöskomcsizósnak

2012-02-08 21:54:35

#7668: filiszteus - újabban

Na idefigyelj Pöcsike, te hányszor minősítgettél minket ismeretlenül, hogy verjem be azt a büdöskomcsizós pofikádat. Jól teszik itt a baloldali fórumlátogatók, hogy nem hagyják, hogy a fejükre nőjjél és jó lenne, ha kamatostól visszaadnák a kölcsönt. Milyen kis érzékeny mimóza vagy, arra nem gondoltál egyszer sem, hogy hátha az általad gyalázottaknak is fáj, vagy rosszul esik a mocskolódásod? Sokan miattad nem látogatnak ide, mert a büdöskomcsizós meg a gáborkás korszakoddal olyan szintre süllyesztetted a fórumot, hogy elmenekültek innen. Amint a viktátorod gazdaságpolitikája került szóba, abban a pillanatban pedig te tűntél el, vajh miért (???), mert csak a gyülölet vezérelt, meg az agresszió.  Nekem magyarázhatsz, te ugyanaz a komcsizós vagy, csak más-más néven. Ez vagy te, ti !!!!!