Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

még kisebb nyugdíjas

#7861 Re: Kedves fórumozók!

2012-02-14 21:46

#7860: kisnyugdijas - Kedves fórumozók!

Az a borzasztó, hogy becsületesen ledolgozott 40/43 év után kap a dolgozó 60-80 eFt nyugdíjat, dőzsölhet belőle, ha tud. De nem tud, mert a számlák kifizetése után jön a feketeleves, megmarad jó esetben a fele, abból 2x bevásárol egy hónapban a boltban, annyi marad, hogy a napi kenyeret meg tudja venni. Ha a nagyi varázsló, akkor úgy főz, hogy a szinte semmiből csodát művel, üzen a lányának/fiának/unokájának, hogy gyertek enne, meg vigyetek haza is, annyit főztem. Így a család néha eszik jót is. Én pl. tegnap főztem egy kondér paprikáskrumplit, mert olcsó a krumpli. Raktam bele 13 dkg. parasztkolbászt, mert kaptam kedvezményesen. Átvittem a felét a menyemnek, mert a két lányunokám beteg, őket ápolja éppen otthon. A maradékot 3 napig eszem. A kolbászt persze mind nekik szedtem ki, az íze úgyis benne van a krumpliban. Ha meglátogat Matolcsy út, a 3. napi adagomat megfelezem vele, egyszer egyen ő is finomat.

Kis takony legifjabb Szíjgyártópótló fideszes azt mondja, hogy 47.000-ből meg lehet élni. Ő a 25 évével naponta keres többet, hogy nem sül le a pofájáról a bőr. Ő is bemutatkozott, van utánpótlás rendesen.

Válaszok

kisnyugdijas

#7863 Re: Re: Kedves fórumozók!

2012-02-14 22:32:57

#7861: még kisebb nyugdíjas - Re: Kedves fórumozók!

Ne is haragudjon de maga dőzsöl. A paprikáskrumpliba nem kell kalbász mert a krumpli az legyen krumpli, én egy hétig el vagyok vele,  mert teszek bele saját házitésztát, de nemám tojással hanem sósvizzel gyurtat. Próbálja ki, meglátja milyen laktató. De ezt többféle variációban is ellehet késziteni, pl. hogy a vizestésztára rakjuk a krumplit. Én itt lakom a Rózsadombon, van egy szép  kiskertem, amit tele ültetek és minden megterem. Őszinte legyek, a hust meg ugy döntöttem, hogy nem is szeretem. A sufnim menyezetét levettem 120 cm-re, az oldalfalakat pedig 4 méteres szigeteléssel láttam el (szigetelő voltam régen) igy a fütésem szinte semmi, mert ugye a telkem is szép nagy és tömve van fával,  de azzal ki kell huznom életem végéig.  Nézze én egy romantikus ember vagyok, szeretem a gyertyafényes vacsorát, villany nekem nem is kell, pláne a tv miatt, isten mentsen tőle. Van egy ki lavorom,  így én ökoferdőző vagyok, kiteszem mikor esik, isteni a lágyvíz, csak ugy csillog a párszál hajam tőle. NA de azér a Szijgyártó bolond, ahogy maga mondja, hiszen én nem is ismerem, mert 47 ezerből valóban nem tudnék ilyen magas szinvonalon élni, mint Rózsadomb.  Jól élek, én elégedett vagyok,  még kedvenc focicsapatom is van drukolok a felcsutnak, persze csak azért, hogy ne bántsam meg Orbán urat. Orbán úr jó, nála csak Vona úr lenne jobb, de azt én már nem érem meg sajnos. Ha valakit érdekel szivesen válthatunk recepteket, tudok még többfélét is, amig engedi a kis szomszéd Hunóra, hogy világhálózzak.