Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#7866 Re: Re: Kedves fórumozók!

2012-02-15 10:57

#7865: Szerénke - Re: Kedves fórumozók!

Lehet, hogy az a nagyon kellemes, jóindulatú, igazi FIDESZ-es fiatal, a Zsiga Marcell, akiről eddig nem sokat lehetett megtudni. Tegnap este aztán a Havasék bemutatták a CIVIL A PÁLYÁN-ban. Mint kiderült, az ifjú titán alig 32 éves, polgármesterhelyettes a FITYISZ színeiben, alig havi 1.600,000,- ből él, tehát nagyon jól tudja, hogy havi 37.000,- forintból jól meg lehet élni. Neki a napi betevője több, ha a havi jövedelmét visszaosztjuk 30-al. Megérkezett személyében a tisztalelkű FITYISZ-es fiatalok méltó utánpótlása. Én nem tudom, ennyi patkány hogy teremhet meg kis hazánkban. Én ilyen lennék, addig futnék, míb elveszíteném magam. Tükörbe biztos nem tudnék nézni, mert köphetnékem támadna.

Válaszok

egy álvidéki, aki vidéken lakik

#7867 Re: Re: Re: Kedves fórumozók! Legyünk politikusok, másfél millióért !!!

2012-02-15 11:15:34

#7866: Lukrécia - Re: Re:  budai vizsgálja át a fityesz zsebeket !!!

Drgága Lukrécia !!!  Ezeket úgy kell elzavarni, hogy egy kupacba terelni őket oszt' egy pár vérebbel világgá kergetetni, hogy hímondó se maradjon belőlük. Söpredék banda, olyan fizetésekkel, hogy ha 10 kezem lenne sem tudnám a felét összekaparni, ezeknek meg a számlájukra küldik. Aztán meg keresik a pénzt, nem csoda, hogy a kancsal matolcsy a 100 diopriással sem leli. A Budainak meg a saját zsebükben kellene már turkálnia, így 21 hónap után, még idejében lenne. Az is 2.300.000 Ft-ot keres, amikor egy ügyvéd már alig tud megkeresni 2-300 ezret.  Ez a zsiga marci meg akkora cigán, mint a zállat !!! Végülis közéjük való. Üdvözlettel.

Szerénke

#7868 Re: Re: Re: Kedves fórumozók!

2012-02-15 11:33:30

#7866: Lukrécia!

Szia Lukrécia!  Az éj leple alatt idetévedt egy "kisnyugdíjas", olvastad? Hmmm?    Más: Bajnai 20 %-kal csökkentette ezeknek a semmirekellőknek a fizetését, OV pedig visszaadta, végülis telik rá. Tudnék még mesélni, de azt majd külön Neked. Pusz.