Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Quoted post
filiszteus |
#8785 ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá2012-03-12 10:51Érdemes felvenni a kesztyűt ilyen szintű beszólásokra? Nem kellene egymásban ellenséget látni. Nagyon rossz véleménnyel vagyok gyurcsány ferencről és a pártjáról, meg a pártja klónjáról is. Ez azonban nem elég ok arra, hogy alapvetően normális gondolkozású emberekkel ellenségeskedjek. Nem akarok kiselőadást tartani történelemből, de érdemes végiggondolni Magyarország történelmét a háború befejezésétől, 56-on át napjainkig. Akármennyire megszépíti a feledés homálya a múltat, ami a fiatalságunkhoz is kötődik, bizony egy csúf és embertelen diktatúra örökösei a mai baloldali párt és vezetői. Az MSZMP a legyilkolt és kivégzett 56-osok holttestein jött létre. Kádár szovjet tankok segítségével került az ország élére és a kezéhez a honfitársai vére tapad. Ezeken a tényeken az sem változtat, hogy ami a szocializmus romjain létrejött, az a mai vadkapitalizmus,( ami az ipari forradalom korabeli Angliát idézi embertelenségében) is velejéig rossz. Észre kellene azonban vennetek, hogy kik a haszonélvezői ennek, kikből áll az új uralkodó osztály? Az egykori pártemberekből, akik a tűz közelében voltak a megfelelő időben. Ők korábban állandóan a jövőről beszéltek, ígérgettek, aztán egyszerűen hazavitték ezt a jövőt. Tisztában vagyok a Fidesz hibáival és szó nincs róla, hogy tökéletesen bíznék bennük. Azzal messzemenően nem tudok egyetérteni, hogy OV lenne a főgonosz, de a sleppje tényleg tele van hiteltelen rogántónikkal és lézerjanikkal. Hiba lenne azonban nem észrevenni, hogy milyen összehangolt hadjárat indult Magyarország ellen a globális pénzpiac részéről és milyen arcátlan módon próbálnak beleavatkozni Magyarország belügyeibe. És ilyenkor bizony félre kellene tenni a nemzetnek minden ellentétet. A múltkori békemeneten sem azért vettek részt annyian, mert szerelmesek a FIDESZ-be, hanem az ország szuverénitása melletti kiállásból. Pl. én sem voltam, vagyok FIDESZ szavazó. Még egy gondolat: a politikus egy elég speciális állatfajta, oldaltól függetlenül. Egyáltalán em érdemlik meg, hogy mi összevesszünk rajtuk. |
Válaszok
Szerénke |
#8788 Re: ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá2012-03-12 11:10:43#8785: filiszteus - ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá Nem egyformán látjuk, vagy fogjuk fel az általad vázoltakat. - Én meg bizony, akit szeretek, azért tűzbe mentem, megyek is, és már nem tudok változni, azt hiszem nem is akarok. Én fiúk közt nőttem fel, száz barátom volt köztük, lehet, hogy ezért, vagy, mert hajlamom van rá, - de közel áll hozzám a randa beszéd is, és nem is fogom vissza magam soha, ha úgy alakul. GO ROGER! |
egy álvidéki, aki vidéken lakik |
#8790 Re: ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá2012-03-12 14:38:10#8785: filiszteus - ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá Tudja mit mondok Önnek, hogy Gyurcsány nyomába egyik politikusunk sem léphet, bár én tiszteletben tartom az Ön véleményét is. A régi nem szép idők sajnos pedig azért történtek, mert a háborút vesztett oldalán álltunk. Szerintem erről Kádár János nem tehet és nem tehetett egyebet, mint, amit tett és ahogy ezt itt írták már, valóban sokkal rosszabb is lehetett volna. Magunk részéről, örülünk, hogy Kádár János volt a vezetőnk, aki sokat adott az országának, Ő jó ember volt. |
Vendég |
#8818 Re: ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá2012-03-12 21:24:22#8785: filiszteus - ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá Már azzal lesüllyedsz egy bizonyos szint alá, hogy ezeket a Gyurcsány-fanokat, szoci nyuggereket emberszámba veszed... ui. csak látszólag azok. |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
551 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
455 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1488 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1356 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
156 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
123 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
111 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6708 Létrehozva: 2023-07-26
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
44 Létrehozva: 2024-11-19
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
354 Létrehozva: 2021-12-02
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
36 Létrehozva: 2024-11-22