Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

a niknevem XXX

#11626 Jó éjcakát.

2012-07-24 04:59

Miér kell bizonyitani annyira aztat, ha valaki bünös?? Hát nem elég az, hogy bünös és tessék lesitelni. Mostan akkor mi van, mert arrol volt szó, hogy a Gyurcsány megyen a börtönbe. Meg gondolták, hogy még se nem megyen. Ez a Zorbán mit össze hazudozik.  Aztat monták, hogy lesitelik a Gyurcsányt. Ezért szavaztunk rájuk, hogy dögöjjön meg!!!!! A radai roseb szavaz rája máskor. Inkáb a jobbikra, mer azok meg mostan igérik aztat. Ki ez a Gyurcsány, hogy mindenki sitre akarja vágni?? Gondótam, hogy valami konferenciám lehet és jobbis, ha siten van, mer minden tehént el lop előlem.
De azér aztat jó, hogy megtuttam, mer edig nem tuttam, hogy az ügyészségnek kell bizonyitottnak találni, hogy nem követett el büncselekményt a Gyurcsány. Ez új szabályzat lehet, mert amikor engem akartak sitre vágni, akkor még forditva vót.  Akkor még az ügyészségnek aztat kellett bizonyitani, hogy el loptam a Jóskájék tehenyét és nem pedig aztat, hogy nem loptam el. Pedig azt könyebb lett vóna nekik, mert én is asszontam. Mink már nem értcsük eztet a zegészt.
Szerintem itt valami büzlik!!!!! Ezér is nem tuttam jól alunyi, mert rohattul büzlik valami. Az aszony asszondja, hogy a lábam és, hogy dögöljek le.
Ha valaki tud jogilag felvilágositani, aztat köszönöm nagyon szépen előre is.  Mer mifelénk ez nem mindegy. Ha az ügyészségnek mátul asztat kell bizonyitani, hogy nem lopok, akkor szinkronizálni fogok velük, mer én is mindég asszondom és erre mifelénk mindenki aszondja és igy nyugotabban lophatnánk és békébe éldögélhetnénk.

Válaszok

DK

#11627 Re: Jó reggelt!

2012-07-24 10:28:44

#11626: a niknevem XXX - Jó éjcakát.

Kedves 3 X-es!!

Ne vegyétek be a jobbik félrebeszélését! A törvény értelmében továbbra is az ügyésznek azt kell bizonyítani, hogy lopsz és nem azt, hogy nem lopsz.

Gondolom, Te, mint analfabéta, ezt azonnal megérted!

Üdv.