Tiltakozunk! NEM Ferencz Norbert a bűnös!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozunk! NEM Ferencz Norbert a bűnös! petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#12011-11-10 22:48Nagyon örülök, hogy a 3Sz helyettem is megírta ezt a nyilatkozatot! KJ |
Vendég |
#22011-11-11 00:14Felháborítónak tartom magát a rendeletet, és azt, hogy egyáltalán létezik olyan képviselő, aki ezt kiötlötte, valamint annak az önkormányzati testületnek is a szégyene, amelyik rendeletbe iktatta, hogy magáról a bírósági "eredményről" ne is beszéljek. Vizsgálnák meg inkább azt, hogy hány helyen ütközik felsőbb passzusokkal. Ajánlom nekik az emberi jogok tanulmányozását... mert azt hiszem, itt van a legnagyobb problémánk: néhányan azt képzelik magukról, hogy másoknak csupán kötelességei lehetnek, amit persze ez a "néhány" engedélyez megvalósítani. Szörnyű, milyen embereket szavaztak be felelős pozíciókba! Ennél csak az szörnyűbb, ahogy ezekben a pozíciókban ténykedni nem szégyellnek "néhányan" - mindenki más kárára. Tiltakozom is: Nem Ferencz Norbert a bűnös! De nem ám! |
Vendég |
#32011-11-11 10:52A törvényhozókat kellene olyan helyzetbe hozni, mint a hajléktalanok vannak! Kiváncsi vagyok ha benne lennének az adott helyzetben, hogyan döntenének? |
Vendég |
#42011-11-11 11:06Én személyesen ismerem Norbit, és tudom, hogy milyen lelkiismeretesen végezte a munkáját. Ezért kitüntetés járna, nem büntetés! Norbi! Én Veled vagyok!!!! |
Vendég |
#52011-11-11 12:41Norbi, mi itt az Egészségdokkban egy emberként szorítunk Neked! S.Gyuri |
Vendég |
#62011-11-11 12:47Mind a szegénység, mind a hajléktalanság esetében szükséges a társadalmi felelősségvállalás. A nehéz helyzetbe került embertársainkat nem büntetni, hanem a megfelelő eszközökkel segíteni kell. A szociális munkában, a társadalomban, és a politikai kultúrában sincs jó gyakorlatunk hazánkban arra, hogy igenis fel lehet hívni a figyelmet a hátrányokat még erősítő, azon nem segítő, hanem kriminalizáló intézkedésekre, jogszabályokra. |
Vendég |
#72011-11-11 16:42A szociális munkások nem igazán harcolnak a saját érdekükért.Úgy látom itt az idő.Harcolnunk kell a kliensekért és önmagunkért.A Norbi kezdte el de ki kell álnunk Érte a szakmáért és önmagunkért.A 13.ker. SZTDSZ és jómagam amiben kell és tudunk segitünk a harcban.Tóth László elnök. |
Vendég |
#82011-11-11 19:36hajrá, szocmunkások! :) |
Vendég |
#92011-11-13 04:01Támogatom, ez elvi kérdés! |
Vendég |
#102011-11-14 08:41A kukázó tevékenységével nemcsak magán segít,. de környezetvédelmi tevékenységet is végez. Ugyanis, anélkül, hogy tudna róla, szelektiv hulladékgyűjtést végez. A szemétbe dobott hasznosítható hulladékot (visszaváltható üveg, sörösdoboz, megunt, de még használható cuccok) visszaforgatja a gazdaságba. Kocsis Máté ezt is bűnnnek minősíti. |
peterba |
#11 Re:2011-11-14 08:48#10: - Én inkább a használható dolgok,- különösen az étel- szemétbe dobását tartom bűnnek!
|
Vendég |
#122011-11-14 09:05Normálisabb gazdaságpolitikát és nem diktatúrát. |
Vendég |
#132011-11-14 15:01Gratulálok ehhez a bátor és emberséges akcióhoz.Ványi Juli szociális munkás. |
Vendég |
#142011-11-14 18:17a jogszabályok a szociális munkásokra is vonatkoznak, lehet az radikális vagy sem. |
csakén |
#152011-11-15 12:03Ennek a törvénynek akkor lenne létjogosultsága ha mindenkit megfelelő környezetbe el tudnak helyezni.Addig amíg 8-10 fős szobákba zsúfolják be és ha családos akkor még szét is választják Őket,addig had döntsék el hol akarnak inkább élni. És azokat az Embereket akik önhibájukon kívül kerültek ilyen helyzetbe és tesznek azért,hogy jobb körülmények közé kerüljenek támogatni kellene nem pedig börtönnel és pénzbírsággal fenyegetni. |
Vendég |
#162011-11-16 07:29Egyetértek! |
Vendég |
#172011-11-16 10:08Nem tudom mi az amit még el lehet tűrni de mostanra már kezd eléggé tele lenni az a nevezetes poharam,vagy a hócipőm és itt a tél kéne nekem üresbe |
Vendég |
#182011-11-17 11:53Remélem nem jutunk el oda, hogy a felelőtlenül meghozott intézkedések miatt a szociális szakemberek szégyelni fogják végzettségüket. |
Bobek |
#192011-11-19 19:34Én úgy gondolom, hogy visszafogott szociális munkára van szükség, inkább hódoljunk be a kormánynak, de érjünk el sikereket, mint harcoljunk és veszítsük el a csatánkat. üdv. |
Vendég |
#202011-11-19 23:43Ki építtette a Lánchidat? Gróf Széchenyi István.Kire akar most a Miniszterelnök hasonlítani?Régmúlt urakra.Ez nem önálló gondolat,a bűnös rádióban hallottam:nem tapasztaltam, hogy a mai gazdag vezetők(bármely oldalról)saját, adóalapból NEM levont pénzeiket adományoznák a szegények lakhatásának megoldására.Jómagam két évig havi 2000 forintot küldtem az ukrajnai szegény gyerekek étkeztetésére,de nem arra költötte az a szervezet, akiken keresztül küldtem a pénzt,ezért ezt abbahagytam.Most jó lenne az a 40-42ezer forint...Azzal kéne kezdeni, hogy engedni kellene a gyerekeket tanulni,és nem 14 évesen kilökni őket a világba.Szégyen-gyalázat, ami itt történik.Állást nem kapok mert öreg vagyok,jövőm nincs. Üdvözlettel: lutring magdolna tanár |
Vendég |
#212011-11-20 00:18A nincstelenség: érdem. A hajléktalanság: bűn. A börtön: gondoskodás. Az éhség: jogsérés. A szolidaritás: törvényszegés. Orwell jós volt. |
Vendég |
#222011-11-20 10:02Kedves Bobek!!! |
Vendég |
#232012-01-10 11:5649. születésnapom, vasárnap. Vittem ki a Búzatérre sült krumplit és bundáskenyeret Anikónak. Nagyon éhes volt, itt-ott lakik. Nyolcgyerekes nővérénél lakott, a sógora a télen az állandó fázástól úgy kiakadt, hogy az egész berendezést eltüzelte. Késsel összeszabdalta a karját. Most az egész család elköltözött. Utána bementem Gyuricsékhoz, adott milerit szilvát. Hazamentem, otthon főztem a szilvából levest, és tejfölös tésztát. Jött Pisti hogy kellene neki egy kenyér. Megvettük neki, elkisérte a gyereket a kollégiumba. Háromra elmentem Moczók Tibi gyülekezetébe, utána beszélgettem az igazságügyi orvosszakértővel, aki oda jár, és az MDF alelnöke. Mondták, hogy 20 éve milyen jól néztem ki, amikor megnyitottam a magzatvédő konferenciát. Meghívtak egy italra, mivel születésnapom van. A gyülekezetben kaptam négy darab babkonzervet, az egyiket elvittem Gyuricsnak, a másikat Fehér Lacinak. Lacinál jég hideg volt, azt mondta, hogy egész télen csak tízszer fűtöttek be, és csoda, hogy nem fagytak meg. A fia mondta, hogy vigyem el gyülekezetbe, mert egyedül nem akar menni. Laci fizetése többszörösen meg van terhelve, és kamatospénzből élnek. A kocsmában megvett csődbe ment cégeket, úgyhogy ő most ügyvezető igazgató. Mondta, hogy intézzem el neki a Dömösi Kék Kereszt iszákosmentő missziót, el szeretne menni. Hazamentem, zsoltika felhívot, hogy nayon éhesek, mert két napja nem ettek. Mondtam, hogy nekünk sincs pénzünk, legfeljebb az egyik babkonzervet el tudom küldeni. Nála van most egy 18 éves lány, akit elküldtek az anyaotthonból, már nem mehet vissza. A gyerekeit nevelőszülőknek adták, és a lánynak egyáltalán nincs hova mennie. Nagy terhet jelent, hogy ott van, de Zsolti nem akarja az utcára tenni. Másnap megtudtam, hogy ez a lány ellopta a kenyeret Pistitől, és Pistit emiatt jól megverte Zsolti, egy széklábbal megsértette a kezét, aztán fel akarta gyújtani a lakást, elvágta az áramvezetéket, úgyhogy sötétben voltak. Este még felhívott Babi, hogy éheznek az öt gyerekkel, mondtam, hogy túlélőtúra van, háromkor osztanak kaját a szegényeknek a Vörös Kereszttel, igaz csak egy szelet kenyér és tea van. Mondtam, hogy nem tudom, hogy van-e több babkonzerv. Kérdezte, hogy a Jezsuiták szerintem adnak -e csomagot. Mondtam, hogy keresse meg őket. |
chájim |
#24 gagriella.pemne@gmail.com2012-01-10 12:00VSzociológiai pillanatkép egy nagycsalád életéről: Egy hét hat gyerekkel élelem és pénz nélkül (Nem kell megijedni a címtől, Isten gondviseléséről akarok írni.) Október 25-én, vasárnap semmi ennivalónk nem volt még délelőtt. A templomban kérdezték, hogy mit fogunk főzni. Nem mondtam semmit, mert nem akartam elmondani a helyzetet. Hazaérve egy nagy zsák birsalma várt: a másik templomból küldték. Nagyon megörültünk neki. Este Bálint tejet hozott. Honnan tudta, hogy nincs ennivalónk? - kérdezte mindenki. Az az érdekes, hogy nem tudta. Este a reformáció ünnepe miatt a református templomban szeretetvendégség volt. Imike megkérte az ottani hölgyet, hogy hazahozhassunk belőle valamit. Nagy örömrivalgás fogadta az ennivalót. Október 26: hétfő - Délután egy levélben ezer forintot kaptam: tartoztak nekem egy CD-ért. Ebből némi ennivalót tudtunk venni. Egy főre jutó jövedelmünk: 28000 Ft. Két egyetemista fiam még nem kapta meg az ösztöndíját. Október 27. kedd - Imike gyárlátogatásra ment, valamit muszáj volt vinnie. Anikó, egy cigány asszony, akin korábban segítettünk, váratlanul adott 2000 forintot. Okóber 28. szerda - A húgom Pesten kórházba került. Meglátogattam. A vak barátnőm elkísért, így csak 300 forint volt a jegy. Pesten aludtam Erikánál, hogy tudjak utcazenélni. Az az igazság, egy kicsit kiakadtam. Már mióta nem tudok egy rendes ebédet főzni, lassan egy hónapja is van. Panszkodtam Istennek. A váci utcán elénekeltem a Jeremiás siralmait, néhány gregoriánt, és héberül a 95. zsoltárt. Egy sarokkal arrébb fekete egyenruhások gyűléseztek, a héber ének alatt egyikük direkt túráztatta a motorját, de egy fiatalembernek nagyon tetszett, végig ott állt. Én is egyre jobban éreztem magam. Mit számít hogy nincs mit enni, nincs pénz, ha Istent egyre jobban szeretjük, akkor nem számít semmi. És teljes szívünkből, teljes elménkből, teljes erőnkből kell szeretni. Utána elmentem a Bet Orimközösségbe, ahova az unokatestvérem jár; ez egy reform zsidó közösség a Bálint-házban; és mit ad Isten: a péntek esti alkalom előtt ezt az imát tanultuk meg: Szeresd az Örökkévalót, Istenedet egész szíveddel, egész lelkeddel és minden erőfeszítéseddel! Legyenek ezek a szavak, amelyeket ma megparancsolok Neked, a szíveden. Vésd azokat jól gyermekeidbe, és beszélj róluk, ha otthon ülsz, ha úton jársz, ha lefekszel, ha fölkelsz. Kösd azokat jelül karodra, és legyenek homlokdíszül szemeid között. Írd fel őket házad és kapuid ajtófélfáira. וְאָהַבְתָּ אֵת יְהוָה אֱלֹהֶיךָ בְּכָל לְבָבְךָ וּבְכָל נַפְשְׁךָ וּבְכָל מְאֹדֶךָ. וְהָיוּ הַדְּבָרִים הָאֵלֶּה אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוְּךָ הַיּוֹם עַל לְבָבֶךָ. וְשִׁנַּנְתָּם לְבָנֶיךָ וְדִבַּרְתָּ בָּם בְּשִׁבְתְּךָ בְּבֵיתֶךָ וּבְלֶכְתְּךָ בַדֶּרֶךְ וּבְשָׁכְבְּךָ וּבְקוּמֶךָ. וּקְשַׁרְתָּם לְאוֹת עַל יָדֶךָ וְהָיוּ לְטֹטָפֹת בֵּין עֵינֶיךָ. וּכְתַבְתָּם עַל מְזוּזֹת בֵּיתֶךָ וּבִשְׁעָרֶיךָ. Ez a Shema-ima - így nevezik. Eszembe jutott úgy mellékesen, hogy péntek esténként Izraelben az imaházak ajtójáig tolják az asztalokat, hogy így várják az esetleges vacsoravendégeket, és szeretettel fogadják a hajléktalanokat vagy bolondokat is, az utcákon kosárban áll a kalács, amit bárki elvehet. Magyarországon pedig az utóbbi húsz évben kerítéseket építettek a templomok köré. Ebből fogok majd írni egy szociológiai szakdolgozatot. Visszafelé a vonaton a Krisztus ítélőszéke előtt című könyvet olvastam, nagyon jó könyv. Október 31. szombat - Reggel a piacon vettem ennivalót a gyűjtött pénzből, a gyerekek nagyon örültek. Kimentem egy tízgyerekes cigánycsaládhoz, mert megígértem, hogy elhozok onnan egy kisfiút két napra. Adtak cukrot és egy kis húst, én pedig ruhákat vittem. Szombat este volt a Deszkatemplom imatermében a reneszánsz vacsora a reformáció ünnepe alkalmából, így este megint nem éheztünk. November 1. vasárnap - A kapott húsból levest főztem, egy pillanat alatt elfogyott. Elmentem orgonálni a templomba. Egy kedves testvértől kértem egy ezrest; abból vettem kenyeret; de kilenc embernek ez kevés volt, és már délután nem volt semmi. Ekkor Sárika imádkozott, hogy ha már eddig is megsegített minket Isten, akkor biztos, hogy meg fog ezután is. Erre, amikor elmentek biciklizni, Sárika talált a földön egy ötszázast. Hatalmas öröm volt, mindenki tudta, hogy Isten gondoskodik rólunk. A kisfiút visszavittem a családhoz, vittem nekik ruhát, kávét, gyógyszert, ők pedig adtak mosóport. November 2. hétfő - Összekapartuk az utolsó pénzt, és vettünk egy vekni kenyeret. Az ösztöndíj még mindig nem jött meg. Most este van, és most indulok valakitől kérni, hogy a legidősebb fiam holnap el tudjon menni dolgozni. -- |
chájim |
#252012-01-10 12:09A barátnőm élelmiszeripari mérnök, férje kertészmérnök,2 szintes házuk van Izsákon.6 gyerekük ből 1 meghalt betegségben 1 súlyos cukorbeteg, A szülők elvesztették a munkájukat.autójukat,házukban a villanyt gázt kikapcsolták,Judit a negyedikes ikerpárral Pestre menekült.A fiút felvették a balettintézetbe, akislányt a biblia szól ált iskbe,a kislánynak óriási nehézség árán talált kolit ahova 4 es gyerek mehet,a barátnőm Judit barátoknál,zsidó,adventista. keresztény testvéreknél itt ott lakik pár napig valahol.eszméletlen helyeken is. mert nem akar terhére lenni senkinek, PÉnze nincs.itt ott eszik szerencsére agyerekek ingyenesek.Házuk lezárva,3 nagyobb gyerek egyet emi koliban,házukat nem lehet eladni. férje próbál állást keresni.Azt mondja Judit vészhelyzet volt mert megfagytak volna,áram nem volt kaja se nagyon.Egy sokkal alacsonyabb komfortú házban talán együtt maradhattak volna. -- |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
663 Létrehozva: 2024-11-25
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
581 Létrehozva: 2024-11-19
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
558 Létrehozva: 2024-11-23
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
459 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1511 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
173 Létrehozva: 2024-11-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
168 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
165 Létrehozva: 2024-11-20
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
147 Létrehozva: 2024-11-06
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
144 Létrehozva: 2024-11-25
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
118 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
86 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
77 Létrehozva: 2024-11-25
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26