Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
Hallom ketyeg Orbánék órája... |
#6151 Re: Re: Rab-szigetre megyen (szamárháton) viktátor nyaralni a titkárnőjével...2011-12-18 01:53#6148: ...ezért a nagy írigység... Zorbán a Gyurcsány 25 centesit akarja, nem az apróvillát, abbul van nékie óriási. Viszont a szerszámával gond van, mert igen apró, mint jómaga, - azzal pedig csak ilyen sz@rul lehet tenni-venni, ahogy tetyi-vetyi. No, én mindenesetre nem lönnék a neje, de az országa polgára sem, b@sszon el mindent a 2 centesivel egyedül majd a Rab-szigeten, vagy a titkárnőjével, ha véletlenül horogra akad. Üdv.: egy székelyföldi szimpatizáns |
Vendég |
#6152 Re: Re:2011-12-18 08:38Én meg neked viszek bablevest, hogy tele légy gázzal és mikor kiereszted, a cellatársak az undortól szétverik a pofádat. |
Vendég |
#6153 Székelyföldön nincsennek büdöskomcsi férgek...2011-12-18 12:23Mert a székelyek mindjárt széttaposnák az ilyeneket |
Ide hallani, amint ketyeg Orbánék órája... |
#6154 Re: Székelyföldön magyar emberek élnek,2011-12-18 14:35#6153: - akiket a Jóisten jóésszel áldott meg... A kivétel erősiti a szabályt. üdv.: egy székelyföldi szimpatizáns |
kitárul a fegyház kapu |
#6155 Re: Re: Re: Megy a Zorbán szamárháton...2011-12-18 14:50#6152: - Re: Re: köd előtte, köd utána... Tömd a szátokba azt a bizonyos 25 centist, amikor szamarogoltak elfelé, hogy legyen min rágódnotok, vajon mit qurtatok el ??? Te meg majd mondjad, hogy "mindent főnök, amit lehetett, aggodalomra semmi ok, majd Svájcnak megyünk". Oszt nótázzátok: Nagy a világ, de van közepe, a Matolcsy kancsal két szeme. |
sajnálkozunk ! |
#6156 Re: Re: Székelyföldön magyar emberek élnek,2011-12-18 14:56#6154: Ide hallani, amint ketyeg Orbánék órája... - Re: Székelyföldön magyar emberek élnek, Úgy bizony, magyarok vagyunk, de nem hülyék és vakok és főleg nem eladók ! |
Vendég |
#6157 Re: Re: Re:2011-12-18 15:01Finom ember vagy. Otthoni neveltetés, vagy a DEMISZ-ben ragadt rád a kultúra? Vagy esetleg Pufigyuszi volt a tanítómestered? (Sólyom Lászlónak a jó nénikéjét!) |
Vendég |
#6158 Re: Re: Re: Re: Megy a Zorbán szamárháton...2011-12-18 16:53#6155: kitárul a fegyház kapu - Re: Re: Re: Megy a Zorbán szamárháton... Ne bántsd a Matolcsy szemét, az egész emberben az az egy pozitívum van, arról az egyről nem tehet. |
Vendég |
#6159 Re: Re: Re: Re:2011-12-18 16:54Mindenkinek a megfelelő választ. Akinek írtam, ezt érdemelte. Amint látom, sértegetésért te sem mész a szomszédba. A bablevesből szívesen megkinállak, nagyon finomat tudok főzni, mindig sikerem van vele, viszek neked is szívesen. Ja, még annyi: voltam én is fiatal, de demiszes soha. Mire lehettem volna, megszűnt. Ebből szűrd le a koromat, mielőtt sértegetsz. Te kis kultúrbarbár. |
filiszteus |
#6160 Re: Re: Re: Re: Re:2011-12-18 17:41Bocsánat! tlévdtem. neked Szanyi tibor volt az illemtanárod az Angyalföldi Protolkoll Főiskolán. Mindenestre komoly teljesítmény ilyen fiatalon, ennyire hozni a lelakott proli figuráját. Gratulálok! |
Vendég |
#6161 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2011-12-18 17:47#6160: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Alkalmatlan vagy arra, hogy ember módra társalogjál. Látom, jól ismered a proli társadalmat, nyilván van részed benne. Én más világból érkeztem és ezennel el is távozom. A fölösleges sértegetés nem kenyerem. Tényleg igaza van annak, aki elhúz ebből az országból. Az emberek ahelyett, hogy a bajban összetartanának, még inkább széthúznak. Ez Orbán legnagyobb bűne, hogy felismerte ezt és összeugrasztotta a két oldalt. Nem baj, nincs már sok neki hátra. |
filiszteus |
#6162 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2011-12-18 17:59#6161: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az a bableveses élced az ember módra való társalgás netovábbja volt. Megáll az eszem, hogy még te hiányolod itt a kultúrát. |
Vendég |
#6163 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2011-12-18 18:07#6162: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? Mióta tart ez a fórum, azóta mondjuk el páran, hogy aki nem ért egyet Gyurcsány meghurcolásával, mondja el a véleményét, aki örül neki, az meg írjon azokon az oldalakon, van belőlük éppen elég. Ez a fórum nem vitának indult, van egy barátod, vagy lehet, éppen te vagy a büdöskomcsizó, csak úgy döntöttél, hogy hét végére felfüggeszted a trágárkodást, de mindenesetre te sem azért vagy itt, hogy Gyurcsány meghurcolása ellen emelj szót. Egy idő után, mikor az embernek elfogynak az észérvei, hiába próbál kultúráltan megnyilatkozni, jön a bableves. Nálam ma jött. Ha nem szereted, nem viszek, ilyen egyszerű. Az utolsó mondatommal természetesen nem bántani akartam, de akkor te se sértegess ok nélkül. ÁHidd el, nem szolgáltam rá, nem Szanyi csecsén nevelkedtem, volt nekem sokkal jobb tanítóm, aki ha élne, rendbetenné az emberek lelkét. Sajnos ő már régen fentről szomorkodik, ha lenéz. Én az ő emlékének igyekszem megfelelni, eddig sikerült. Az itt küldött leveleimre nem mindig vagyok büszke, lehet, hogy be is fejezem, mert értelme, az egyáltalán nincs. |
filiszteus |
#6164 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2011-12-18 18:50#6163: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Egyetlen egyszer sem trágárkodtam. Nem szokásom. Mivel ez egy nyitott fórum, lehetőség van gyurcsányit elítélő véleményket is megfogalmazni. |
Vendég |
#6165 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2011-12-18 19:21#6164: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ez igaz. Ez egy nyitott fórum, ahová mindenki beírhat természetesen. De: amikor idetéved egy fórumozó, aki nyíltan vállalja, leírja, hogy mennyei élvezetet okoz neki az, hogy itt a balosokat bosszantja a sorozatos büdöskomcsizással, Gyurcsány legalpáribb fikázásával, akkor engedtessék meg nekem, hogy tiltakozzak. Lehet a Gyurcsányt szeretni és természetesen lehet nem szeretni. Egyok sem kötelező, de azt kikérem magamnak, hogy ha én mondok valamit, azt egyoldalúan, alpári módon leugassák. Az nem fórumozás, az szemétkedés, legalábbis a büdöskomcsizó részéről. Amennyiben a Gyurcsányról kultúráltan írnak netetsző véleményt, természetesen nem tilos, azzal együtt, hogy arra nyíltak ms fórumok. Én biztos nem megyek fel olyan fórumra, amelyben Orbán Viktor dicsőítik, vagy netán Vonát, mert felidegesíteném magam. Igaz, most már itt is megtörténik. Jön a szeretet ünnepe, teljesen fölösleges erre pazarolni az energiát. Az ünnepek előtti napokban én is a készülődésre fordítom az energiámat. Üdv. |
NONAME |
#6166 OLVASD EL!2011-12-18 23:58MOCSKOS KOMMUNISTÁK !A TI SZEMETEKET SOHASEM NYITJA FEL SEMMI ANNYIRA ELVAKULTAK VAGYTOK ÉS MAR ELNÉZÉST DE TUDATLANOK IS!SZÉTLOPTÁK AZ ORSZÁGOT ÉS EZEK UTÁN IS ŐKET TÁMOGATJÁTOK.CSAK ANNYIT KÍVÁNOK OLVASSÁTOK EL SZOLZSENYICIN IDÉZETÉT A KOMMUNISTÁKRÓL. |
Vendég |
#6167 Re: Re: Székelyföldön magyar emberek élnek,2011-12-19 01:00Te úgy vagy székely, te módfelett undorító büdöskomcsi féreg, ahogy én a római pápa! :D |
Vendég |
#6168 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2011-12-19 01:04#6163: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány meghurcolása ellen nem kell szót emelni, mert Gyurcsányt senki sem hurcolja meg. Gyurcsányt ellen törvényes és tisztességes büntetőjárást indítottak bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt és ennyi. Remélhetőleg győz az igazság és Gyurcsány megy szépen a megérdemelt helyére, a börtönbe. (De ez persze sajnos nem biztos.) |
süllyesztőbe velük |
#6169 Re: OLVASD EL!2011-12-19 01:05#6166: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA... KOMMUNISTA AZ ÉDESANYÁD PECSÁJA, AHONNAN KIBÚJTÁL !!! ÉS TE ITT LEGFELJEBB AZT KÍVÁNHATOD, HOGY VISSZABÚJHASSÁL MINÉL ELŐBB, HOGY NE SZENNYEZD A KINTI LEVEGŐT, TE SENKIVÁRI FIDESZNYIK !!! A RÁNGATÓZÓS BUDAI HAVI 2,3 MILLÁÉRT MÁR CSAK RÁTALÁLT VOLNA AZ ORSZÁG TOLVAJÁRA, HA MEG NEM, AKKOR MI A F@SZT CSINÁL ENNYI LÓVÉÉRT: A SEMMIREKELLŐ ÜGYVÉDBŐL AVANZSÁLT TYÚKTOLVAJ-FELDERÍTŐ ??? ÜGYVÉDKÉNT IS EGY NULLA VOLT, MOST SEM TESZ EGYEBET, MINT PARANCSRA JELENTGET IDŐNKÉNT. AZT MEG NEM VESZI ÉSZRE, HOGY "VÉLETLENÜL 2 MILLIÓ FT FELETT VAN A FIZUJA" A SZÍJGYÁRTÓ POFFFÁTLAN GENYÓVAL EGYÜTT. ENNEK PEDIG KÖNNYEN A NYOMÁRA AKADNA, HA AKARNA. DE A PARANCS CSAK A POLITIKAI ELLENFELEIKRE KORLÁTOZÓDIK !!! EZ AZ ORBÁN-FÉLE DEMOKRÁCIA !!! |
kitárul a fegyház kapu |
#6170 Re: Re: Re: Re: Megy a Zorbán szamárháton...2011-12-19 01:28#6155: kitárul a fegyház kapu - Re: Re: Re: köd előtte, köd utána... SZÍVEMBŐL SZÓLTÁL !!! MÉG ANNYIT FŰZÖK HOZZÁ, HOGY NEM TALÁLNAK OLYAN SZAMARAT, AMELYIK A HÁTUKRA VENNÉ EZEKET A BUJDOSÓKAT. |
egy testvéred |
#6171 Re: Re: Székelyföldön magyar emberek élnek...2011-12-19 01:40#6154: Ide hallani, amint ketyeg Orbánék órája... - Re: mi is halljuk... SZÉKELY VAGY MAGYAR = UGYANAZ !!! NE FIGYELJ ENNEK AZ ELMEBAJOS GYOGYÓNAK A MEGJEGYZÉSEIRE, HA LEGKÖZELEBB ERRE JÁRSZ. ÜDV. |
Vendég |
#6172 Re: Re: Re: Székelyföldön magyar emberek élnek,2011-12-19 02:42#6167: - Re: Re: Székelyföldön magyar emberek élnek, Látom itt is ittvagy te kis buzi, remélem belefulladsz a saját szarodba, apropó az IP címedre szükség lenne ha sziveskednél még írni pár hozzászólást lassan az is meglesz veled eggyütt és akkor nagyon figyelgess magad mögé mert soha nem tudhatod, hogy honnan jön majd az áldás és számunkra a békesség. Szép álmokat kívánunk neked hamarosan, és rohadtul mindegy hogy hova tartozól te kis buta fasztalicska. |
nyugger |
#61732011-12-19 08:10Látom sokaknál beindult higszéklet szerű agymenés, azon félelem kapcsán, hogy Gyurcsányt nem sikerül koncepciós perrel lesittelni, viszont fő vádlójának meg lehet egy téglája a hágai Milosevic cellában ahol a falon van az infomáció bevésve, hogy mit nem szabad elqrni. |
filiszteus |
#6174 Re: Re: Re: Re: Székelyföldön magyar emberek élnek,2011-12-19 09:45#6172: - Re: Re: Re: Székelyföldön magyar emberek élnek, Mi van, kitört belőled a kultúra? Fenyegetődzik a munkásőrség? Egy-egy ilyen beírás sokat elárul a "baloldalról". Szar lehet nektek, hogy már nem működik az Andrássy út 60. Nem lehet vita helyett, leverni valakinek a veséjét. Az a világ elmúlt, hiába femyegetőzől Te kis "baloldali értelmiség"! |
Vendég |
#6175 Re: Re: Re: Székelyföldön magyar emberek élnek...2011-12-19 15:32#6171: egy testvéred - Re: Re: Székelyföldön magyar emberek élnek... Ez egy undorító, mocskos, alávaló büdöskomcsi féreg volt, hozzád hasonlóan. Az ilyeneket a székelyek le sem köpnék. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1330 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1221 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
636 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
393 Létrehozva: 2024-12-09
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
214 Létrehozva: 2024-12-14
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
199 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5232 Létrehozva: 2024-06-21
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1642 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
124 Létrehozva: 2024-12-06
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
317 Létrehozva: 2024-11-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
163 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
75 Létrehozva: 2024-12-24
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
243 Létrehozva: 2024-10-28
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49893 Létrehozva: 2024-02-07
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
183 Létrehozva: 2024-10-31
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6772 Létrehozva: 2023-07-26