Ne tegyék kötelezővé a kutyatartók számára a chip beültetését

G. Judit

/ #78

2013-04-28 14:30

Nem kötelezhetik a chipet!
- Azt mondod nekem: Nincs beleszólásunk, a hozott törvényekbe. De utána be kell tartanunk azokat a törvényeket. Oké, akkor felejtsük el a Szabadságot. Nem? Oké. Mi van, ha holnap hoznak egy törvényt, hogy elvesszük a gyerekeidet? Betartanád?

- Ööö… nem… nem!

Jó. Szóval akkor mégis csak van egy vonal? Egy határvonal… A kérdés csak az, hol van ez a határvonal? És, ha egy törvény nem tiszteli az emberi szabadságot, akkor az nem tiszteli az emberi igazságosságot sem! Ha nem tiszteli a tisztességes eljárást, akkor nem kellene engedelmeskednü­nk annak a törvénynek! Vissza kellene utasítanunk a betartását…

És nem behódolni ennek a kontroll-rendsz­ernek, ami még jobban le akar igázni minket, mint amennyire már eddig is le vagyunk… De ezt tömegesen kell tennünk. Mosollyal az arcunkon… Mert, ha csak kevesen csináljuk, akkor egyesével kiszedegetnek minket…

Én vagyok minden, ami volt és valaha lesz. Te nem tudod megadni nekem a szabadságomat. Nem a te dolgod odaadnod nekem a szabadságot! Vagy épp elvenned. Mert én vagyok, mind mi vagyunk ‘A’ Szabadság!”

http://­szabadriport.wor­dpress.com/­2013/01/27/­ellenallas-kilak­oltatni-ne-hagy­d-magad/