Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!

Vendég

/ #262

2013-05-10 20:34

Üdvözlök Mindenkit!

Én 3 éve vagyok Aszthmás,Gerincbetegségem van,ráadásul született rendellenességem!Harcolok nagyon régóta azért hogy ami a beteg embernek,gyerekeknek jár azt megkaphassák!Sajnos én ott tartok hogy nem kaptam se magasabb összegű családi pótlékot se semmit,se MÁK Kártyát,pedig voltam már Orvosi Bizottságon is 2-szer!Addig addig fogok nyakukra járni még meg nem adják mert Jogosan jár nekem!! Aki meg nem beteg azok meg megkapják?? Ilyen fiatalokkal találkozok heti szinte 3-szor és akik meg rászorultak azok meg nem kapják meg!?? Hogy van ez??

FOGJUNK ÖSSZE,HARCOLJUNK AZÉRT Hogy Nekünk Beteg fiataloknak, idő embereknek járjon az amire rászorult és ne vegyék el amiben előrébb segítenénk mások fejlődését,egészségét,és anyagi támogatást se,mert szükségünk van a gyógyszerekre és azok mindenféleképpen nagyon de nagyon kell mert a nélkül nehezen tudnánk gyógyulni és ezt az Államnak meg kell érteni-e és nem a Beteg embereken spórolni hanem azokon kell akik havi szinten több milliót keresnek,kocsijuk van és több házuk!!

Ne hadjuk hogy elnyomjanak minket és elvegyék azt ami Jogosan jár nekünk és Egészségüntől is megfosszanak,mert ha nincs Támogatás az Egészség nem fog magától nekünk oda repülni csak kimondottan Orvosi Gyógyszerekkel!
Ezt meg kell érteni Mindenkinek főleg azt akik nagyon szegények és nincs miből kiváltani a beteg gyerekeknek az orvosságokat!!

Köszönöm,hogy elolvasta mindenki de a lényeg hogy FOGJUNK ÖSSZE ÉS HARCOLJUNK MINT EGY IGAZI MAGYAR Ember!!

Tisztelettel: Bitó László
Miskolc