Tiltakozás a kutyák számára mindenhol kötelező póráz ellen

Atibonsai

/ #94 Nagyon szeretem a kutyákat, de...... !

2013-11-21 19:42

Nagyon szeretem a kutyákat, nekem is van kettő. De nagyon helyesnek tartom hogy mindenkit kötelezzenek a póráz használatára.Mindenki így gondolkodna, ha a 4 éves fiának majdnem letépné a fülét egy vizsla. A gazdája azt mondta nekem soha nem bántott még senkit a kutyája, ez az első és nyugodtan följelenthetem, kifizeti a büntetést, és akkor is póráz nélkül fogja futtatni a kutyáját, ami látszólag igen agresszív.Én meg pórázon vezetem a labradoromat, és a kaukázusimat, pedig szót fogadnak nekem. Mikor megkérdeztem hogy elengedjem én is a kaukázusit meg a lablit, mert összedolgozva 2 másodperc alatt szétkapnák a kutyáját, a válasza: engedd! Úgy sem érnek utol, és erre eltekert, a kutyáját magával hívva.Viszont a pisztoly golyót ő sem előzi le, jogos önvédelemként használhattam volna is, de nem a kutyát hibáztatom, hanem a gazdáját, akit persze nem lőhetek le sajnos, mert az már ember ölés.Azóta kiderítettem hol lakik, és legalább föl tudnám jelenteni. Előbb- utóbb csak meg unná a büntetés fizetését, és végre megkötné.