Mentsük meg Gomezt - Save Gomez

-Congó-

/ #61 Re: Re: Re:

2013-12-06 23:22

#59: - Re: Re:

Kedves Krisztina!

Ahogy írtad az utolsó mondatban valóban e szerint cselekedtek,pedig ezt ők is tudhatnák egy annyira depresszió hajlamú inteligens madárról van szó,azt kéne figyelembe vegyék otthona volt és újra kezd helyre jönni és ezt egy családban lehet fenn tartani,tényleg szorítok és sok sok ismerősnek szóltam a papagáj oldalról,hogy írjanak alá szintén ezt mondják.

Nekem is van és tudom mennyire érzékeny madár,nem lehet akár milyen hangnemben szólni mert megsértődik,és ha bánatában el pusztul 11 év még is csak egy szempont hol élt,nem egy állatkertben és biztos vagyok benne azt ott nem adják meg és nem fogja el fogadni mert nem ahoz volt szokva,talán elég bizonyíték,hogy mennyire szerette gazdáját akinek nem volt ideje és öncsonkító lett unalbában,majd örökbe fogadónál el kezdett helyre jönni,így konkrét tény,hogy hol a helye.Örülök,hogy vannak emberek és akik aláírtak ezzel értenek egyet.

Talán egy egyesség,hogy vissza adják az örökbe fogadónak  ellenőrzik bizonyos időszakonként ha másképp nem megy,de valóban az eljárás,jönnek a jogi részekkel állami tulajdon hát ezen a kis ártatlanon nem segít.

Ha egy gyerekről van szó ott is várnak amíg tragédia nem történik a családban,pedig tudtak róla milyen erőszakos családnak van kitéve mégis a béka segge alatt van a Magyar alkotmány,mit várjunk ilyen emberektől.

További sok sikert Üdv!!!J Edina