Felvidéki magyarok kinyilatkoztatása a nemzetért

MERA.HU-szurkolo

/ #44

2013-12-30 10:12

Ezt érezzük, de azt sokan nemérzik hogy megint nyugatrol, parancsolnak a magyaroknak meg más országoknak, amig csak teljesen kihasználják a kelet-europai országokat. èn ezért nehelyeselte az Eu-t, mert észlelem itt németországban hogy ezeknek a politikusoknak nemlehet hinni. Egyik EU országban se lett kellemesebb ahelyzet. Ezek kelet europában , a kommunista országokben gyártatják irto olcsó pénzen a termékeket, minden játék kínábol jön, s itten jó drágán eladják. A gyerekes családokat fosztják ki. (Én a kommunistákat nemakarom támogatni.) A másik probléma, külföldön almuzsnáért gyártanak. Ha ezek anyira humanisták, akkor ügyeljenek arra hogy a nyugati cégek megfizettessék a keleti munkaeröt. Hogyn lehetséges hogy a KIK-ben 1-5 euroért új ruhát... lehetségs venni? Akkor mit keres a szegény munkás? Mindenki örül hogyha egy német cég jön a keleti országba, ottan termékelni, a vágén meg nemfizet a munkásnak többet mit a pl. Magyar cég. A Márkának ... mindig jesett az ára. Hogy essen a USA $, alapitanak egy Monarchiát modernen mondva Uniót ahol ök diktálnak megint. Hyogyn alapithat valaki ilyesmit amikor saját magának több milliárdos adóssága van? Ilyen rafinált modon csödbe húszták a szegény országokat. Megint csak nekik van hasznuk. Ja hogy a tudosok meg a politikusok a fejüket fogták mert nemtudták hogy hol semmisítsék meg a szemétdombjaikat, kinyitották a határokat hyogy a keleti országokba likvidálják a szemétdombjaikat. Magyarországnak minden kamiont kellene ellenöriznie hyogy mit és hova szállit. èn nekem az a halvány benyomásom, hogy ha a bizonyos országoknak nagy adosságuk lesz..., akkor megint visszaszerzi németország a Lengyel s Cseh területeket és Magyarország azt ami hozzá tartozott. Ha Unió van, akkor közösen kell hogy határozhassanak, döncsenek az országok és nem egy döntsön néha egy tökkelütött ötleten, és hogy bennmaradhasson pl. Magyarország hát rábólint mindenre, abban a reménységben hogy ezek csak jót akarnak nekünk, hiszen ezek az eredeti civilizált humanisták. Bocs a helyesírásomért de már azt is felejtem amit eddig se uraltam. Itten nincs diskriminálás. èn nekem még szlovák útlevelem van, sajnos nem Magyar, a német nemkell, pedig 20 éve élek itten. Amikor németországban született 4 kisgyermekemnek a születési könyvbe beakartam iratni hogy Magyar nemzetiságüek, azt nemlehet mert itt születtek. Akkor ha én Magyar vagyok hogyan lehetnek a kisgyermekeim németek? Ezt nemérti itten senki, erre nincs itten föiskola! Ha egy német politikusnak a felesége útközben törökországban vagy saudi-arábiában szülne, az azt jelenti hogy azok a gyerekek automatikusan törökök, kinaiak tatárok vagy hottentották, és ha az antarktiszon akkor azok fókák vagy pinguinek ...?! Kérlek Titeket törödjön evel a Témával Valaki aki ért ehez a politikához. Áldott Új Esztendöt kívánok mindenkinek, és a Magyar Politikusoknak bölcsességet hogy neengedjük már megint csak kihasználni minket! ifj. Kostsánszky Dániel