Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

Vendég

/ #3506

2011-06-17 05:54

Én személy szerint nagyon sajnálnám ha megszűnne a rádió,mivel minden rádió megszüntetést rossznak tartok,és aki olyan mint én is hogy szereti a zenét,és a jó műsorokat,az szerintem szintén ezen véleményen van velem együtt.És nem beszélve a kedves műsorvezetőkről,akiket a hallgatók meg is tudnak kedvelni,nem is kicsit,és akik a rádió arcát adják ha úgy tetszik,nos ha egy rádió egyszer csak nincs többé,sajnos ugyanolyan rádió az életben még egy soha nem lesz,és ezt minden jó érzésű ember és hallgató csak fájlalni tudja.Szóval én is Rádiós vagyok már évek óta,de tudom az milyen az ha az emberek megszeretnek egy rádiót,és azt elvesztik egyik napról a másikra. Én nagyon remélem elegen összejövünk hogy megakadályozzuk a bezárást,és éljen még sokáig a klubrádió is!!!Hajrá kollégák,hajrá kedves hallgatók írjuk alá minél többen,sokszor egy szavazat is sokat jelenthet,erre a petícióra egy barátom hívta fel a figyelmemet,és gondoltam ez a legkevesebb amit megtehetek,ha ezzel bárkin is tudok segíteni kicsit.Márpedig ha sikerül ezt elérni hogy ne zárják be a rádiót,akkor talán sikerült kicsit sok hallgatónak is örömet okozzak,okozzunk,és ez akkor már megérte a fáradságot nekem is vagy a többieknek akik szintén támogassák hogy a rádió ne szünjön meg.Köszönöm szépen mindenkinek további szép napot,és jó rádióhallgatást kívánok!Sziasztok,Hajrá Klubrádió!!