Adjátok vissza gyermekeinket!

egy anya

/ #84

2014-01-30 12:42

Nagyon remélem,hogy vissza kerülnek hozzátok a gyerekek.Rettentően felháborító és elszomorító,ami veletek történik.A nagyszülőket megkérdezném azért,hogy ha tényleg,nagyon-nagyon szeretik a gyerekeket,akkor miért nem engedik el őket?Akit igazán szeretünk,azt elengedjük,mert felfogjuk,hogy ha máshol boldogabb,ha máshová tartozik,akkor mennie kell.Nekik nem szülőket kell játszani,nem apát és anyát,megvolt rá anno a lehetőségük.Nem is értem,fel sem fogom,hogy ilyen van amúgy.És szerintem is,pénz beszél....ha csórók lennének a nagyszülők,a gyerekek már rég visszamehettek volna.Azért azzal is vitatkoznék,hogy anno,a legelső gyereknél nem voltak jók a körülmények,és ugyebár ott a védőnőnek nem tetszett a dolog.Kedves Védőnéni,hátha olvassa,az nem baj,hogy több ezer roma kisgyereket olyan putrikba visznek haza,amit egy városi ember elképzelni se tud?Az nem baj?A nagyszülőktől megkérdezném azért,hogy ez nekik jó?Szétrombolni a lányuk családját,ez jó érzés?Se egy Karácsony,se egy kirándulás,el se tudom képzelni,mennyire szar lehet,már bocsánat.Kedves Szülők,kitartás,remélem sikerrel jártok.Bombázzátok a médiát még több riportért,és az újságokat is,naponta,ne hagyjátok abba.Legyetek erőszakosak,és magabiztosabbak,nem kell mindig ilyen jámbornak lenni!