Petíció az Autisták gyógyításáért
Nagymama |
/ #27 Re:2014-02-16 14:16Szia! Sajnos Nekem is van egy 17 éves Asperger szindrómás autista kisfiú unokám. Nagyon aranyos, nagyon kedves, és azon a területen amit Ő szeret /mindent szerelni.../ jó eredményeket ér el. Sajnos nem álmatlanságban szenved, ami sok gondot okoz az anyukájának, aki egyedül "neveli" Őt és hugát. Ráadásul itt a kamaszkor, a "mindent jobban tudok" állapot. Amikor a végletekig felidegesítette a húga, bizony csúnyán viselkedett, de az anyuka akkor sem értette meg, hogy ezeknél a gyerekeknél az erőszakkal nem sokra megy, a kislány mellé állt. Sorolhatnám még az eddig téves nevelést, vagy éppen nem nevelést, de felesleges! A lényeg, hogy mint egyedülálló anyuka, idegileg kiborult, vagy csak elege lett a "beteg" fiából, és pszihiáterhez vitte. Az beutalta egy felnőtt intézetbe, ahol a kartonjára az agrisszivástól kezdve a kutyával való kötekedésig mindent bediktált. Nos, magyar egészségügy! Anélkül hogy egy pszihiáter is is elbeszélgetett volna a gyerekkel, elkezdték begyógyszerezni. Meg kell mondjam még, hogy a kisfiú minden hétvégén, sőt szönetekben is itt van, itt kenyérre lehet kenni, 3 éves unoka hugával is képes játszani. Nos, a nem létező agresszivitásra, szerelési mániájára, csúnya beszédére... kapott 2 féle pirulát. Az egyiket Parkinson kóros embereknek írják fel, a másikat pedig szkrizofénes betegeknek. Ez utóbbit azért kapja, hogy ne jöjjön ki rajta a Parkinson kór tünete. Nagyon szomorú vagyok, mert nem tehetek semmit, de azt tudom, hogy gyógyszerrel csak rontanak a helyzetén, az pedig hogy leszokjon a szerelésről, teljesen "zombinak" kellene lenie. /lehet hogy az is lesz a végén???!/ Ez a gyerek, igaz hogy kicsit "gyengébb" iskolába jár, de a történelmen kívűl mindene 5-ös volt, még a magatartása is! Nos, akkor agresszív, kötekedő az ilyen gyerek?! Nem tudom mi lesz a vége, ugyan is az anyuka elzárkózott minden beszélgetéstől, úgy mond nem beszél velem mert nem értek egyet vele a gyógyszert illetően. /elgondolása szerint a gyereknek egy otthonban lenne a helye!!/ Azért címeztem Neked a válaszomat, mert esetünkben éppen arról van zó, hogy a szülők nem tdják elfogadni ezt a betegséget, nem fogadják el hogy ez a gyerek nem kérte magának hogy beteg legyen, nem tudják elfogadni a hobbiját. Nem tdnak vele türelmesek lenni, sőőőőt.....! Egyébként is mit tehet egy örökmozgó, 17 éves gyerek egy panellakás egyik szobájába?! Egyetlen szórakozás a TV és a zenehallgatás, mert az olvasás sajnos nem az erőssége. Tudom hoyg ezeket a gyerekeket nem szabad sajnálni, Én még is sajnálom, mert szedi a "mérget" szorgalmasan, mert attól meggyógyul...A sírás környékez most is miatta! Elnézést kérek a hosszú írásért, jobban nem tudtam lerövidíteni helyzetét.
|
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1327 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1199 Létrehozva: 2024-12-18
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
631 Létrehozva: 2024-12-16
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
381 Létrehozva: 2024-12-09
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
208 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
189 Létrehozva: 2024-12-10
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
267 Létrehozva: 2024-11-25
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1631 Létrehozva: 2024-09-29
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5155 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
239 Létrehozva: 2024-10-28
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11