Vass Gabit szeretnénk!
Vendég |
/ #622014-07-24 18:47Sziasztok! :) Elmesélem az első szülésemet dióhéjban. Régen vágyott, régen várt, izgalmak, megfogant... háborítatlan születés, hm, igen... Szt. Imre Kórház, dr. Bálint Balázs és Kondor Katalin. 7,5 hónapig a várandósság kísérése. Aztán: jaj, lehet kicsike ez a baba, égindulás-földönfutás, kapkodás, pánik, vád-önvád, kiszolgáltatottság, félelem, azt hittem már ebben fogok elvetélni. Két hét patológia a SOTE II. sz. Klinikán. És amikor szerintük eleget nőttünk, és mehettünk volna haza, már az utolsó éjszakát töltöttem a terhespatológián, egyszer csak úgy döntött Bori, hogy szeretne a világra jönni. Addigra elveszítettem az összes bizalmi emberemet/segítőmet. Este 6 órakor egy éles szülési "fájdalom", majd minden nagyon lendületesen haladt előre...3/4 hétkor már lent voltam a szülőszobán. A szülésznő műszakja vége. Ideges, türelmetlen, de igyekszik leplezni. Jön Sziller. Ő lesz a főszereplő, a diadalmas győztes...látszott rajta. 1/4 nyolcra megszületett Bori. Igen, első gyermek,első szülés, és vajjúdás-szülés cakumpakk 1 óra 20 perc. De ami ezután jött, na az nem volt piskóta. Már nagyon kellett sietni, mert ez sem volt elég gyors, úgy hogy ki kellett rángatni azt a méhlepényt, annyira, hogy fele benne is maradt a méhemben. Na, gyorsan elő mindenféle eszközt, amivel elkezdjük a jó kis kaparós játékunkat. Mindezt mindenféle érzéstelenítés nélkül. Ezt tényleg, úgy éreztem, nem lehet kibírni. Aztán otthagytak brutális vérzésben és jó 2 óráig szerettük a babánkat. Majd jött valaki felvittek a gyermekágyba, és senki rám nem nézett két napig. Ennyit arról az orvosról, aki azt mondja minek van szükség Gabriellákra. De azt a pánikot és elengedést sem tudtam hová tenni és feldolgozni, amit dr. fiatalabbik Bálint (akit nagyon tisztelek és becsülök) akkor abban a helyzetben nyújtani tudott. Majd nyolc hónap terhesgondozás után kerültem légüres térbe. Az ilyen helyzetekre is kellene vmilyen kreatív és intelligens választ/döntést hozni, találni. Ideális lenne... Szervusztok, Kinga |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1324 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1157 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
624 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
267 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
205 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
185 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1601 Létrehozva: 2024-09-29
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5154 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
237 Létrehozva: 2024-10-28