Az izraeli nagykövet és nagykövetség azonnali kitiltása
Darth Wador |
/ #2022014-07-27 14:28KÖVETELEM HOGY A ZSIDÓSÁG HAGYJA EL MAGYARORSZÁGOT TAKARODJON VISSZA IZRAELBE!!!!! NE ITT RONTSÁK A LEVEGŐT!!!!BÜSZKÉN VALLOM HOGY ANTI SZEMITA VAGYOK!!!!! EZ A VÉLEMÉNYEM!!!!! Magyarország beteg. Egyre betegebb… -Ha nem szeretem a zsarnokságot és elmondom,hogy a zsidók mit műveltek/nek a világon és hazánkban – amikről persze a kezükben levő média mélyen hallgat-,és elmondom,hogy aljasságnak tartom a cionizmust és Izrael,USA,EU és szolgáik ténykedését,akkor antiszemita vagyok…. -Ha kérdéseket teszek fel ,és a vízcsapból is folyó „hivatalos „ verzióval szemben –amit a győztesek hoztak létre- más lehetőségeket is megvizsgálok,mert érdekel az IGAZSÁG ,és feltételezem,hogy a dolgok nem úgy történtek,mint,ahogy nekünk hazudják a világháborúkkal és a „zsidóüldözéssel” kapcsolatban,akkor holokauszt-tagadó vagyok… -Ha szeretném tudni a pontos etnikai arányokat a népességről,a bűnelkövetőkről és elmondom,hogy mit művelnek pl. : a cigányok,hogyan viselkednek a magyar többségi társadalommal szemben,ami nem előítéletből ered,hanem a mindennapok tapasztalatából,akkor rasszista vagyok… -Ha büszke vagyok arra,hogy magyarnak születtem és szeretném megtudni,hogy mi is a valódi történelmünk,kik-,és miért pusztítják hazámat,és szeretnék magyarként élni a világban,akkor nacionalista ( szerintetek : náci ) vagyok… -Ha nekem fáj Trianon,gyalázatnak és aljas népirtásnak,bűnnek gondolom a megtörténtét,amit soha nem szabad elfelednünk és elfogadnunk,akkor revizionista vagyok… -Ha az egyházak,vallások évszázadok alatt elkövetett vérontásaira,hazugságaira,mocsokságaira hívom fel a figyelmet,akkor egyházellenes,eretnek vagyok… -Ha nem szeretem,hogy buzik,leszbikusok és mindenféle „ mások „ a normalitással szemben a fellegekig magasztalódnak,ahelyett,hogy arányuknak,helyüknek megfelelően kezelnénk őket,akkor homofób vagyok… -Ha gondolkodom,kérdezek,az igazat akarom tudni, élni szabadon,EMBERKÉNT,akkor a rendszer ellenségévé válok és a rendszer megpróbál elpusztítani… Nem én foglalom el más országát,nem én uzsorázok ki másokat,nem én gyilkolok és nem én erőltetek rá másokra rendszereket,nézeteket. Én csupán szeretnék szabadon,egészségesen,boldogan,emberként élni a szeretteimmel. Szeretném tudni az igazságot életről,halálról,történelemről,a magyarságról,Jézusról,Istenről. De ti nem engeditek. Szeretném jobbá tenni a világot,tisztességre,jóra, változtatni a ti mocskotokat! De azt nem lehet. Az nektek halálos bűn. Mert ti vagytok a kiválasztottak,mi csak a barmok. Ha én antiszemita,holokauszt-tagadó,rasszista,náci,revízionista,eretnek,homofóbb vagyok,akkor ti gyilkos senkik, kik vagytok? Én magyar vagyok.Koppány vére.És Vénusz Istennő és népének,lányainak híve.Gondolkodó,kereső… hittel s tudással kereső. A ti örök és engesztelhetetlen ellenségetek. Ha a legalapvetőbb emberi jogommal kívánok élni,ami az Emberi Jogok Egyetemes nyilatkozatának 19. paragrafusa (1948) szerint a szólásszabadság és elidegeníthetetlen jog,akkor mindenféle jogszabállyal,kreált ürügyekkel megpróbálnak elnémítani. Mindenféle jelzővel illettek. Épp ti,akik a legmocskosabb embergyűlölők vagytok, a legnagyobb rasszisták és nácik,hisz a saját fajtátokon kívül mindenki mást alacsonyabb rangúnak hisztek és úgy is kezelitek,ráadásul mindezt a vallásotok mögé rejtitek gyáva módon. „Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket”!!!! Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy: „A szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek , hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják a lakosság bármely részét”... Bármit lehet tagadni,vallást,még történelmet is, – és teszitek is,hisz ezzel romboltok le évezredek óta,minden jó és haladó társadalmat,eszmét – büntetlenül,KIVÉVE a holokausztot ! Tilos a cionizmust bírálni. Szörnyű rasszizmus kimondani,hogy zsidó,cigány,néger… Én nem sértődöm meg,ha magyarnak neveztek ,sőt,büszkén vállalom. A liberalizmusnak hazudott legaljasabb degenerált eszmével megfosztanak a legalapvetőbb emberi jogaimtól. Ez nem szabadság,csupán álszabadság és egy sunyi zsarnoki rendszer ,ami szolgaságba dönt,minden tőle eltérő gondolkodású,érzésű normális embert ! A liberalizmus,multikultúra,másság…stb. hangoztatása és ránkerőltetése ( pl. oktatás,kultúra…stb. ) nem egyéb,mint a degeneráció,a kisebbség győzelme és uralkodása a normalitás és a többségi emberi társadalom fölött. Közben a demokráciának nevezett és liberalizmussal felaggatott Trójai falóval becsempészik az igazi céljukat az életünkbe : a cionizmus embertelen zsarnokságát,melyben ránk csak a szolgaság vagy pusztulás vár. Hamis eszmék mögé rejtett beteg emberek könyörtelen és aljas háborúja folyik az alvó,hiszékeny,közömbös emberiség ellen. A világunk beteg. Egyre betegebb. Az egyházak,vallások,politikai-,gazdasági csoportok,a média szinte teljesen az irányításuk alatt van már,mint ahogy nagyon sok ember elméje is. Az enyém még nem. „Ha ezt annyiban hagyom,úrrá lesz a káosz az életemen.” Ezért hát inkább harcolok. Magyarország beteg. Egyre betegebb… |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1324 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1145 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
620 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
266 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
204 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
185 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1601 Létrehozva: 2024-09-29
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
Korcsolyapályát Egerben! 2024
189 Létrehozva: 2024-11-20
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5153 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29