Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #110

2015-03-15 18:05

Milyen országban élünk, ahol emberek százezreivel ilyet meg lehet csinálni? Miért nem felelnek teljes vagyonukkal,akik mások pénzével foglalkoznak? Kérem, hogy fizessék ki a 40 év munkájával szerzett pénzümket, hiszen nyugdíjasok vagyunk. Mindig tisztességesen dolgoztunk. Én 65 éves vagyok, a férjem idén lesz 80 éves,azért gyüjtögettünk, hogy nyugdíjas éveinkre ne szoruljunk senkire. Legyen egy kis tartalék, ha a háztartásban valami elromlik, vagy ki tudjuk fizetni a drága gyógyszerek árát. Soha nem éltünk nagylábon, egy 49 négyzetméteres lakásban lakunk, külföldön soha nem jártunk. A gyerekeink is szenvednek a devizahitel miatt, rájuk sem számíthatunk, hiszen még mi igyekszünk segíteni őket. Soha nem tettük be hosszabb időre a pénzt,csak 4, vagy 6 hónapra, hogy hozzá tudjunk jutni, ha szükségünk lenne rá. Kb. 1 éve láttam meg a QASTORT,bár soha ne vettem volna észre!!!! A felvilágosítás hiányos volt!!!!!! A másik, ha én vennék fel bármilyen pénzintézettől kölcsönt, és nem fizetném ki akkor mit csinálnának?????? Egyszerű paraszti ész!!!!!Én kölcsön adtam a pénzemet, és követelem engem nem érdekel, hogy ki, vagy hogy oldják meg, de amíg az MNB. kastélyokat, ingatlanokat,vásárol, a kormánynak pedig fontosabb a focipálya meg a sleppjeinek a meggazdagítása, akkor én igazán jogosan követelem a saját összesporolt pénzemet, ami nekik szinte egy csepp, de nekünk sokat számít. Ebben csak az a szomorú, hogy még nekem kell könyörögnöm a saját pénzemért!!!!!! Ez undorító!!!!!!!Nagyon sok nevet tudnák felsorolni, akik tisztességtelen módon gazdagodtak meg, de nem akarok személyeskedni, de ha kell, azt is megtgeszem, és addig nem fogok megnyugodni,amig vissza nem kapom a nehezen összesporolt pénzünket. Nincs olyan pillanat, hogy ne jutna eszembe, nem tudok aludni, mert ilyen igazságtalanságot el sem tudtam volna képzelni. Én sem, és a férjem sem egészséges. Nagyon sok gyógyszert szedünk. Ez egyáltalán nem hiányzott az egészségünknek. Kérem ne hagyják cserben az embereket!!!!!!!!!