Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #1339 Tisztelt Miniszterelnök Úr

2015-03-27 12:04

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

A Quaestor károsultak többsége kis ember, akik kőkemény munkájuk után kapott fizetésükből takarékoskodtak különböző célokra. Van aki a nyugdíjas éveire, mások tanulásra, sokan pedig életük legfőbb céljaként kitűzött lakásra spóroltak. A tisztességesen, becsületesen takarékoskodó embereken nem hagyhatja hogy felülkerekedjen egy kapzsi, törvénytelenül működő, többszörösen hazugságon, csaláson rajta kapott cég. Nem, ezt kérem NE HAGYJA. Hisz Ön volt az aki immár több évtizede kiállt az emberek jogaiért, kérem ezt most különösképpen tartsa szem előtt. Gondolja végig a károsultak helyzetét, hogy milyen érzés lehet mikor hosszú évek-évtizedek verejtékes munkájának eredménye egyik napról a másikra veszélybe kerül, s egész nap csak az jár az ember fejében: ugyan mi lesz velünk. Életemben nem gondoltam volna hogy ilyen csalás áldozata leszek. Mert HITtem, hogy nemcsak én, de mások is IGAZat mondanak. De úgy látszik, az ERÉNY ezen a földön nem kifizetődő.

Végül, de nem utolsósorban KÉREM ÖNT, HOGY MINDEN LEHETSÉGES ESZKÖZZEL TÁMOGASSA A QUAESTOR KÁROSULTAK TELJES JOGOS KÖVETELÉSEINEK KÁRTALANÍTÁSÁT, ÉS NE HAGYJANAK SENKIT AZ ÚT SZÉLÉN, MERT AZ NAGYON NAGY EGYÉNI ÉS TÁRSADALMI TRAGÉDIÁKHOZ VEZETNE.

Köszönettel: egy Quaestor károsult, akinek 10 millió oka van e levél írásra