Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Mátyás

/ #2317 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

2011-09-17 20:04

#2304: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kertész Ákos

"Nem tudom, hogy jutott idáig Kertész Ákos, de azt gyanítom, olyan kiábrándítónak, kétségbeejtőnek és kilátástalannak tartja a helyzetet, hogy nincs tekintettel már semmire és senkire. Önmagára sem. Olyan ez a szörnyű szöveg, mintha nem ő írta volna, hanem önazonos, de labilis és kontroll nélküli írótársa: az idegrendszer. Mintha körbeforogna vele a fékevesztett indulat, mintha mindegy lenne már, hogy valamennyiünket beterít ez a szétspriccelt undor, düh és elkeseredés.

Akárhogy is, ez a szöveg szégyentelen és védhetetlen. Rosszul teszi, aki védeni akarja. Kertészt úgy kellett volna megvédeni, hogy valaki a saját politikai oldalán időben és szelíden rászól: ne csináld! Vagy nem szólt senki, vagy Kertészből már hiányzik a belátóképesség. A következményeket látjuk, a szolidaritásnak hitt hallgatást én inkább lapításnak tartom. Bizonyos szempontból most sajnos volna okunk lapítani. Kicsit jobb lenne a helyzet, ha Kertész Ákos legalább annyit mondana: bocsánat."

Így egy kicsit árnyaltabb.

"Nem tudom, hogy jutott idáig Kertész Ákos, de azt gyanítom, olyan kiábrándítónak, kétségbeejtőnek és kilátástalannak tartja a helyzetet, hogy nincs tekintettel már semmire és senkire. Önmagára sem"

Én is elkeseredett vagyok. Lehet, hogy neked nagyon jó, mert közel vagy a tűzhöz, és nagyon frankón melegítenek. Most is csak az idézet felét emelted be. Az a baj, hogy egyre több az elkeseredett ember.  Most tutira "jobban élnek, mint 4 éve."

Vagy nem, de az biztos!