Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #1568

2015-03-31 09:20

GYŐRI ÖNKORMÁNYZAT IS PARKOLTATOTT PÉNZT A QUAESTORNÁl, nem csak a Külügy:

Az alábbiakat azért írom, hogy tudjátok kiktől várunk segítséget:

• Azt hallottam, de nagyon jó fülem van (jogilag így helyes,neveket sem írok), Győrben a helyi vezető lányának (akinek híres úszó barátja van...) az alapítványába kell "támogatást" fizetni, és utána van esély arra, hogy az adott befizető bármilyen ökormányzathoz köthető megrendelést megnyerhessen. Ki van ez találva. Én szívesen megnézném, hogy kik fizettek be az alapítványba és kik kaptak önkormányzati megrendelést. Javasolom ennek kiderítését oknyomozó riportereknek.
  • Ugyanazzal a fülemmel hallottam, hogy a győri a előbb említett vezető embernek nagyon jó kapcsolata van győri Széchenyi téren lévő étterem tulajdonosával, akivel közösen karöltve megpróbálják ellehetítleni az étterem konkurenciáit a (vendéglátóhely terasz építési engedély kiadásának a hátráltatása illetve terület minimalizálása, állítólagos lakossági bejelentés hangoskodás miatt, rendőrségi razzia stb...) Az már a személyes véleményem, hogy a szomszédos Dunakapu tér felújítas, pont azért nem lett impozáns, hogy még az esélyét is elvegyék, hogy konkurencia települjön oda. A tér felújítása finoman is szólva megosztja az embereket, ha a végeredményt nézzük.

Mindkét korábban említett esetet olyan embertől hallottam,akik viszont nem hallották valakitől hanem személyes tapasztalataik vannak. Rajtam kívül még nagyon sokan halloták ezt mondom úgy, nogy  lokálpatrióta vagyok.

• Még azt is hallottam, hogy a vezető beceneve a helyiek körében 10% ember
  • Az meg az emberi mivoltát tükrözi, hogy több különböző forrásból hallottam, hogy ugyanaz a vezető a saját lányának a barátnőjével is folytatott viszonyt ami kiderült, sőt állítólag baba is lett a dologból. Ez annyira elterjedt pletyka, hogy a kedves vezető külön kiállít a nyilvánosság elé cáfolni, hogy nincsen gyereke a korábban említett fiatal lánytól. (Azt nem tudom, hogy cáfolta-e a közelebbi viszonyt vagy csak a terhességet)...Ez a Keresztény ember hitvallás

U.I. Volt Fideszes szavazó.