Quaestor károsultak megmentéséért
kis naiv |
/ #17892015-04-04 10:55Én is egy vagyok a "keményen dolgozó kisemberek" közül. Növérként dolgozom és 60 éves vagyok. A szüleim és az én megtakaritásom van a Q-nál. 5 millió forint. Én és a növértársaim cserélik a pelenkát, jó szót és mindent, amit megtehetünk adunk a beteg embereknek, és szeretjük a munkánkat. Nem voltam "haszonleső" "gondatlan befektető" stb. Mindig csak 1 évre kötöttem le a pénzt nyugdijas napjaimra és a gyermekeim boldogulására. Ha kérdeztem, a Q-t akkor mindig az volt a válasz, hogy biztonságban van a kis pénzem, a Beva szavatol.A kamat sem volt kiriróan magas. A Fidesz húsvéti üzenete az, hogy a pártok az ünnepre való tekintettel ne foglalkozzanak ezzel az üggyel. De kérdem én, aki egy pártnak sem tagja, a mi hangunkat ki hallja meg? Hogy "ünnepeljünk" igy, amikor életünk munkája veszett el? A politikai pártok hangját talán meghallja valaki. Én már nem tudok gyüjteni a fizetésemből, talán azokat kellene elszámoltatni akik hagyták ezt, akik még tavaly is aláirták és hagyták, hogy tovább müködjön a Questor. Terelést érzek, hogy miellenünk probálják forditani a többi embert. Én nem azoktól kérem a pénzemet, akik semmiről sem tehetnek, hanem azoktól, akik félrevezettek, akik csaltak és akik jól éltek, élnek és élni fognak az én megtakaritott pénzemből. Nem kell a hangulatkeltés ellenünk, ez csak elterelés. Már nincs pénzem ügyvédre sem, csak azt szeretném visszakapni, amit odaadtam. Miért nem gondol a vezetés (Fidesz, MNB, Pszáf, Kereszténydemokrata Párt) arra, hogy milyen Húsvéti ünnepek vannak nekünk, akik bizonytalanságban vagyunk, életünk megtakaritása van veszélyben?(nem is tudom szavakkal érzékeltetni a kétségbeesést, a kilátástalanságot, és a csalódást) A Questor oldalán van a közlemény, hogy márc.30-tól felveszik velünk a kapcsolatot. Még egyetlen ilyen értesitésről sem tudok. Velem együtt sok ember nem számitógép értő, (a saját munkámhoz értek és azt szeretem és büszke vagyok rá, hogy a beteg embereket szolgálom, és ez nagy örömmel tölt el, hogy nem hiába vagyok a földön). Mindenki végezze a munkáját, nézzen a tükörbe és ne hazudozzanak nekünk és ne keltsenek rossz hangulatot ellenünk, én tényleg egy keményen dolgozó kisember vagyok, bocsi, aki lop attól vegyék el, és attól is, aki ebben segédkezet nyújt. Tudom, hogy sok-sok idős ember van, aki nem tudja az érdekeit érvényesiteni, nekik is csak a kétségbeesés marad. Igy ünnepeljük a Húsvétot.
|
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
PETÍCIÓ A VÁCI, DUNA-PARTI VENDÉGLÁTÓHELYEK FENNMARADÁSÁÉRT ÉS FEJLŐDÉSÉÉRT
5915 Létrehozva: 2025-02-03
El a kezekkel és fűrészekkel a Péterhalmi-erdő fáitól!
1752 Létrehozva: 2025-01-18
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
8265 Létrehozva: 2024-06-21
Számodra is fontos a szentesi kórház?
1024 Létrehozva: 2025-02-10
Petíció a magyarországi gyepmesteri telepek működésének törvényi szabályozásáért ‼️
1010 Létrehozva: 2025-01-19
Anconai szerelmesek
962 Létrehozva: 2025-01-29
Adják le Megtévesztve 2.évadát
699 Létrehozva: 2025-01-25
Budaörs Pumpa Pálya
566 Létrehozva: 2025-01-22
Közös képviselők számára ingyenes földhivatali hozzáférés biztosítása
491 Létrehozva: 2025-02-06
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOTA TERMÉSZET HELYETT!!!!!
468 Létrehozva: 2025-01-19
Szeretnénk Lidl áruházat Tiszakécskére!
1268 Létrehozva: 2021-07-09
Életeket veszélyeztethet a Menczer – Lázár paktum Tát-Bajna – Szomor régióban. Ister-Granum Tiszasziget petíciója
342 Létrehozva: 2025-01-07
Hidradenitis suppurativa betegségben szenvedők részére adókedvezmény igénybevétele
337 Létrehozva: 2025-01-29
Töltéshasználati engedélyek visszaállítása Baranya megyében a horgászok részére
322 Létrehozva: 2025-01-17
Petíció a VÁCI ÚJ DUNA-HÍD ÉPÍTÉSE ELLEN
274 Létrehozva: 2025-02-05
A PÉNZ SZÁMÍT, NEM AZ ÉLET?
257 Létrehozva: 2025-01-14
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
2013 Létrehozva: 2024-09-29
Intézkedések az iskolai bántalmazások megelőzésére és kezelésére, Kisvárda
188 Létrehozva: 2025-02-03
Közvetlen buszjárat Tiszalúc-Miskolc között
185 Létrehozva: 2025-01-17
Emeljük a rokkantsági járadékot 120 000 forintra!
166 Létrehozva: 2025-02-02