Tiltakozás a balatonfenyvesi kikötő építése ellen
Phylaxa |
/ #26 Re: NEM tiltakozom a kikötő beruházás ellen2015-04-05 18:52#25: EgonKecskes - NEM tiltakozom a kikötő beruházás ellen Tisztelt Uram! Örülök, hogy végre valamilyen reagálás érkezett arra amitől pl. én tartok. Engem maga a vitorláskikötő nem érdekel. Ez majd legyen az önök és a vitorlások problémája. Ami engem érint, az az, hogy az 580m hosszú kőgát, mely két szárból áll, milyen hatással lesz a strandra. Az egyik hatást látom, mert építik, tehát még az Ipoly utcán túl is elvesz területet a strandból. Ezen nincs mit vitatkozni, ön sem állította az ellenkezőjét. A másik: a strand megmaradt területét hogyan befolyásolja az áramlás leállása, mert már 50m-re ha bementem (én ugyanis ott fürödtem a családommal évekig, ahol Ön iszaposodást említ), ott érezhető volt az áramlás. Jó érzés volt. Tehát ön azt állítja, hogy ez az áramlás továbbra is érezhető lesz. Hát majd meglátjuk. :) Azt is említi, hogy "lidó-szerű kialakítás" várható azért, hogy az áramlás fennmaradjon és ne tegyen le hordalékot, valamint az iszaposodás ne következzzen be. Nos mi is ezt az egy megoldást találtuk, tehát a megmaradt strand nyugati részét önök hiperbola alakban fel fogják tölteni. Így az áramlást szépen a kőgát mellett kivezetik a nyílt vízre. A Bélatlep felé eső rész áramlástani problematikája ezzel önök szerint megoldódik és fennmarad. Nem vagyok szakember, csak meg akarom értein, hogy mit akarnak csinálni. Hát majd meglátjuk, hogy a Tó mit válaszol erre. :) Azt állítja, hogy a Fenyves-Alsó felé eső részt szintén nem érinti. Nos ezt viszont már nem értem, hiszen arra haladt az áramlás, ami ezentúl arra biztosan nem fog haladni. Ha pedig ott nem lesz akkor nehezen hiszem el, hogy ott nem lesz a hiányának komoly hatása. Köszönöm a válaszát és arra kérem, hogy tisztelje meg az embereket azzal, hogy nem minősíti az érzelmeiket. Ugyanis Önök teljesen átformálják azt a képet, amit az ott pihenő emberek éltek évtizedeken át. A másik pedig, hogy én nagyon örülök a rendszerváltásnak és ezzel együtt annak, hogy legalább a véleményünket elmondhatjuk. Szerintem a szólásszabadság az egyik legfontosabb dolog, ami létezik. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1317 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1178 Létrehozva: 2024-11-25
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
746 Létrehozva: 2024-11-23
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
552 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
369 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
265 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
190 Létrehozva: 2024-12-11
Korcsolyapályát Egerben! 2024
189 Létrehozva: 2024-11-20
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
176 Létrehozva: 2024-12-10
A kulturális, zenei és közösségi életért
171 Létrehozva: 2024-12-18
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
125 Létrehozva: 2024-12-14
Kiállunk Pajor András atya mellett!
121 Létrehozva: 2024-12-06
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
230 Létrehozva: 2024-10-28
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1564 Létrehozva: 2024-09-29
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
179 Létrehozva: 2024-10-31