Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #2016 Re:

2015-04-08 07:07

#2012: -  

Mindenkit megsegítünk, de saját népét NEM! Félre értés NE essék, nem azt mondom, hogy ne tegyék! Bár itt van pl. Amerika szólt, hogy nem is tudom épp melyik háborús övezetbe a magyarok is résztvegyenek és már abban a pillanatban ugrottak is! Mennyibe is kerül ez az önzetlen Amerikai hívás? Mi nem vagyunk fontosak a hazánknak?

Eddig nem is jutott ilyen az eszembe, de olvasva sok-sok ember tragédiáját (amiről nem tehetnek, hogy más(ok) kisemmizték, tönkre tették az életüket (és életük munkáját)! Állambácsi széttárja kezét!

Az aki sajnálja, ha az állam kártalanítsa a Q. károsultakat, az elfelejti, hogy az ÁLLAMI SZERVEK IS AZ ADÓFIZETŐKTŐL KAPJA A FIZETÉSÜKET (AKIK UGYE NEM ÁLLTAK A HELYZET MAGASLATÁN) hogy is van az, hogy hozott anyagból dolgozott az MNB és nem az ellenőrzött rendszeréből nyerte ki az adatokat!? Nem hallottak kettős  könyvelésről SOHA? Ha az egyik cégnél baj volt, nem kellett volna vizsgálni a másikat (ugyanaz a könyvizsgáló volt)! Számtalan kérdés vetődik fel és nem kapunk válaszokat 1 HÓNAP UTÁN SEM (JUTOTTUNK ELŐBBRE, LEGFELJEBB MÁR NEM CSAK RÁNK MUTOGATNAK)!

Szijjártó ma elismerte, hogy azért a Q. -ba helyezték letétbe, mert nagy, szoros kapcsolatban áltak a Q-val (Duna tv híradó)! Illetve 50-60M -ba kerül majd, mint a Q-nál! DE ŐK IS A KISBEFEKTETŐK FELELŐTLENSÉGÉT HANGOZTATTÁK!

IGAZ, A KISBEFEKTETŐKNEK NEM VOLT OLYAN JÓ KAPCSOLATUK A VEZÉRREL!!!

Elfelejtik, mire esküdtek fel! Tudom naivság hinni benne!

DEMONSTRÁLNI KELL (MOST 11-ÉN 15 ÓRA BÁTHORY U. FIÓK ELŐTT... AZUTÁN .......????)