Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #2081

2015-04-09 17:48

Még eddig nem volt olyan olyan lopás, amit nem próbált volna a Maffia valahogy Gyurcsányra és az elmúltnyócévre kenni.A megbizást ezúttal az Ibolya föügyész kapta,aki rávetödött nagy lendülettel,egyáltalán nem kérette magát.. Az ilyen Ibolya félék jól képzettek, Habony és Rogán évfolyamtársai, ahol a kötelezö tananyag a poligráf átverése és minden kérdésre lehet úgy válaszolni,hogy Gyurcsány a hibás vagy az elmútnyócév.. Én láttam a vele készült riportot ..... Egyszerűen ez az ember megértette velem, hogy a bolondok, korruptak, tehetségtelenek diplomát kapnak. Ez az ember föügyésznek xar, embernek még xarabb!!! Ùgy látszik a FizeSS raktárában sorakoznak az ilyen G.cik... Szóval akár vele, akár mással, nem lesz komoly eljárás és felelősségrevonás. Nekem a riportban úgy tünt,hogy nem ügyészként,hanem Tarsoly ügyvédjeként volt jelen..
Azonban elkeserítő látni, hogy a hazámat megszállta a maffia, és a szervezett bűnözés szó szerint mindent bekebelezett, ügyészségestül, rendőrségestül, AB-stul, KEHI-stül ÁSZ-ostul, bíróságostul (tisztelet a megmaradt tisztességes bíróknak), ráadásul a társadalom többsége mindehhez tapsol. Mert ez qrvára nem vicces…….Csodálatos fideszes terelés. Egy 10 évvel ezelőtti (!!!) állami banki hitelre sikerült ráküldeni a KEHI-t, ami 17 milliárdról szólt szemben a mostani százmilliárdokkal, amire volt fedezet (ezt épp most vették zár alá), amit ugyanez a kormány korábban még dicsért és amit egyszer 2010-ben már vizsgált a rendőrség és semmi kivetnivalót nem talált benne. 10 éves ügy ráadásul sanszos, hogy ha történt is volna valami, az is elévült volna már…Nagyon rá akarják húzni ezt a Fletóra. Ide érződik az izzadságszag. Ha jól értem a feljelentés tárgya: Fedezet nélküli hitel. No múltkor útbaejtettem Győrt és akkor még láttam a felépített létesítményeket. (Stadion, Bevásárló központ, szálloda, stb) Akkor ez nem tűnt fedezet nélkülinek. Szóval ez a feljelentés olyan ökotársas szintűnek tűnik. Lehet, hogy holnap már más lesz a jogcím, ha ez nem jön be. Egyszerü matek : az állitólagos 17 milliárdot vonják le a Tarsoly oligarcha által elbaxott 160 milliárdjából! A megmaradt összeg nem lenne elég a Maffia letartóztatására.? Ibolya zügyvéd zúr célja az,hogy semmisnek nyilvánitsa Orgovány közmunkás kinevezését a „hiányos”s zakképzettsége miatt.A terhelö bizonyitékokat a közmunkás nevében megsemmisitik és ezzel bizonyiték hiányában Tarsoly nem elitélendö! A közmunkás igy fogja elvinni a balhét.. Ez a forgatókönyv!. Vizsgálat lezsírozva,majd mutatnak egy két itt a piros hol a piros trükköt oszt jónapot.Ne legyen senki kiakadva, Kulcsár Attilával is jól elnevetgéltek Polt Péter ügyészei, és az az ügy is milyen jól végződött!