Quaestor károsultak megmentéséért

"Zé""Zé"

/ #2100 Demonstráció

2015-04-09 19:59

Sorstársaim!Utoljára április 2-án írtam be utoljára (68 oldal), azóta sok minden történt ami reményre adhatott volna okot, de szerintem semmi konkrétum nincs (sajnos!), ami az akkori beírásaim lényegén változtathatna... Szóval; szerintem NAGYON FONTOS, hogy szombaton ERŐT MUTASSUNK, mert továbbra is az a véleményem, hogy egy tudatosan előkészített lenyúlás áldozatai vagyunk! A hatalom láthatóan nem igazán csípkedi magát, hogy gyors és hiánytalan kártérítést kapjunk, pedig én eddig a leginkább abban bíztam, hogy fontosabb a kormánynak a botrány érdemi kezelése  és ezzel a hatalmuk megtartása, mint az elrabolt pénzünk... Ne legyünk naívak; azért ennyi az elsíbolt összeg, mert éppen ennyi pénzünk volt nekünk polgároknak benn a Quaestornál és most volt annyi (kb.210milliárd), amiért már érdemes volt a maffiának ezt a hatalmas botrányt "bevállalnia" MOST és nem máskor...Most csak egyet tehetünk imáink mellett: hallatjuk a hangunkat, demonstrálunk ahol és amikor csak lehet, hogy szomorú sorsunkat ne lehessen se  elfelejteni, sem a szőnyeg alá söpörni! Ezért MINDENKI JÖJJÖN szombaton tüntetni és mindenki HOZZON  MAGÁVAL+1 FŐT! A többit majd meglátjuk... és még valamit; MINDENKI TARTSON KI A VÉGSŐ MEGOLDÁSIG, A TELJES KÁRTÉRÍTÉSIG!!!