Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #2666 Tájékoztató BEVA ügyvit. igazgatóha - RTL

2015-05-20 06:41

Kedves Mindenki!

Most hallottam az RTL-n nyilatkozni Farkas P. a BEVA ügyvezető igazgatóját! Megnyugtatott mindenkit, aki beadta jó helyre (címre) a kérelmét az sínen van!. (Ráírta a QKKA (persze nem rövidítve) és a címet, kitöltötte a kérelmet!
A kérelmet viszont csak a letölthető dokumentumot fogadják el !!! (ez csak az én megjegyzésem, hogy akinek nincs internete, nem kormányablaknál nem kéri a kitöltendő kérelmet... az van hátrányba - de sajnos nagyon nehéz segíteni, ha nem tudjuk kik azok!)
Hiánypótlást kérnek, ha valami hiányzik. (Műsorvezető az adó kitöltésével párhuzamot húzott pl. ha nem írta alá, akkor értesíti az APEH...!F.P egyértelműen azt mondta, hogy igen...szólnak.)
Aki beadta a kérelmét, az sínen van, még akkor is, ha valami probléma van vele (benne van a beadási határidőbe)
Június 5-én éjfélig feladható a postán a kérelem!!!!!! Tehát nincs senki elkésve és senki nem kerül hátrányba!
Elismételte, hogy aki nem biztos, hogy jó helyre küldte el a kárrendezési kérelmét az küldje el még egyszer!
Június közepétől elindulhat a kárrendezés.   :)
Ahogy fogalmazott még nincs dráma... hiszen van idő