Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

/ #2840 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-09-22 16:47

#2839: - Re: Re: Re: Re:

Igen, persze, hogy ellensége vagyok Gyurcsánynak.  De  miért ne szólíthatnám (mély megvetéssel) Ferinek?

Nyilván megérted Kertészt, ha ilyeneket ír a magyarokról. Nem csak megérted, buzgón helyeselsz neki.  Nem is vártam mást egy Kertész Ákossal egyívásútól.

A Népszava publicistája, Andrassew Iván is  így próbálta mentegetni  Kertész náci stílusú mocskolódását: "mivel én nem vagyok zsidó, nem éltem át azt, amit ő".   Na, ja, a többszörös kéjgyilkosnak mondjuk meg nehéz gyerekkora volt.

De azért néha azért engem is érnek kellemes meglepetések:

"Akárhogy is, ez a szöveg szégyentelen és védhetetlen. Rosszul teszi, aki védeni akarja. Kertészt úgy kellett volna megvédeni, hogy valaki a saját politikai oldalán időben és szelíden rászól: ne csináld! Vagy nem szólt senki, vagy Kertészből már hiányzik a belátóképesség. A következményeket látjuk, a szolidaritásnak hitt hallgatást én inkább lapításnak tartom. Bizonyos szempontból most sajnos volna okunk lapítani. Kicsit jobb lenne a helyzet, ha Kertész Ákos legalább annyit mondana: bocsánat"

(Mesterházy Ákos, a 168 Óra főszerkesztője)

Mesterházynak, úgy látszik, még maradt egy csöpp józan esze. Túl sokan nincsennek ilyenek odaát.