Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #4177 Re: Re:

2015-10-21 09:13

#4174: - Re:  

Mint ahogy SZÁMOMRA jogsértő a devizahitelesek/forinthitelesek megmentése, a trafikmutyik, a földmutyik, stb naphosszat sorolhatnám. Te aki nem voltál Q ügyfél, csak egy "sima" állampolgár most sírsz a "te pénzed" elköltése ellen a kártalanításra, közben azon nem agyalsz, hogy a pénzed millió más - szokszor haszontalanabbnál haszontalanabb dolgokra költi az allam - mégis AKKOR csöndben vagy. (a magánnyugdíj ellopásakor sem nagyon ment a hiszti a "nép pénzéről") FELHÁBORÍTÓ, hogy 100e ember VESZTESÉGE, BECSAPÁSA, LENYÚLÁSA, KIRABLÁSA ilyen ellenszenvet szül egy magát magyar állampolgárnak mondó valakitől. Akire maximum az IRIGY jelzőt tudnám ráaggatni. KÍVÁNOM SZÍVBŐL, HOGY SOSE ÉREZD AZT AMIT MI 100e-n (a 32e károsult, s a családtagok) AZ ELMÚLT FÉL ÉVBEN. Mindennek elmondotok minket TI, akik a helyünkbe ugyanúgy követelnétek a kárpótlást. Ráadásul ADÓZUNK eleget - lehet éppen a te gyereked reggelijét fizetik az ÉN adómból, s most kezdjem el szajkózni, hogy nekem meg AZ nem tetszik... Lementek dedóba, a "ne a mi pénzünkből" dumával. Ne, ne a mi pénzünkből legyen STADION, FOCI EB, OLIMPIA, PAKS 2 meg hasonlók, s akkor most ha ezt szajkózom akkor nem a mi pénzünkből lesz ? Értsétek meg, ez elvileg EGY ország ahol nem lehurrogni, meg irigykedni, meg röhögni kell, ha valaki rosszul jár, hanem összefogni, egymást segíteni, mert MA ÉN vagyok bajba és TE segítesz rajtam (épp a pénzeddel), lehet HOLNAP meg TE leszel bajba és én húzlak ki a bajból.