Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #4189 Re: Re: Re:

2015-10-21 17:36

#4177: - Re: Re:  

Ne húzd fel magad watsonon - ő egy provokátor, már a portfolio fórumát is szétdúlta, enm ír oda senki,ott is ekézte a károsultakat ugyanezzel a szöveggel, a másik neve: pénznyelő.

Különben mindig azok ordítanak, akik negyedannyi adót fizetnek, mint te meg én, akiknek ingyen eszik a gyereke a menzán, mert minimálbért vall be, és még a tankönyveket is ingyen kapja. Mindig azok pofáznak, akik alig tesznek be valamit a közösbe, de k....va félti azt az egyszerm bankszámláját, hogy 100Ft.-tal több lesz a bankszámla vezetési díja MIATTUNK!

Ki más miatt, ha nema károsultak miatt? Bűnbaknak jók vagyunk, lehet ránk mutogatni. MIközben ezer milliárdok szóródnak szét hülyeségekre, és miközben nem más pénzét, hanem a saját, leadózott (!!!) jövedelmünkből keserves munkával, lemondásokkal, évek, évtizedek alatt megtakarított forintjainkat szeretnénk visszakapni. Mi nem loptuk ezt a pénzt. Ellenben tőlünk ellopták.

És mindenközben senki nem keresi, hogy hova tűnt el 150 mrd forint. Az senkit sem érdekel. Csak a károsultakat lehessen rugdosni, földbe döngölni, utólag okoskodni, osztani az észt, mintha ő - és mások is - befektetési fgguruk lennének, pedig csak szerencséjük volt.

Unom már, hogy én érezzem szarul magam, mert szeretném visszakapni azt a pénzt, amiért kőkeményen megdolgoztam, és lemondtam egy csomó mindenről.

Nem baj, watson-nak a devizahitelesek megmentése (ami még csak nem is lett túl eredménes) nem fáj, pedig 1. ők nem a megtakarításukat veszítették el, hanem felelőtlenül vettek fel hitelt, ellentétben a károsultakkal, akik inkább lemondtak a nagyobb házról, jobb autóról, hogy ne verják magukat adósságba, és élére rakták a forintokat, és 2. sokkal, de sokkal többe került az államnak, meg az adófizetőknek a devizahitelesek megmentése, mint amennyi a károsultak kifizetése lenne.